Helgskvaller!

Här kommer lite skvaller om vad några ur truppen haft för sig den gångna helgen:

Karinen hänger med överklassen...

Enligt pålitliga källor var Karinen i fredags på ett tjusigt cocktail-party där han, tillsammans med sina jämlikar, i sedvanlig ordning smuttade på dyra drinkar, rökte kubanska cigarrer och pratade aktier. Enligt en annan, nästan lika pålitlig källa (Karinen själv), kände han sig något malplacerad på partyt och lämnade tillställningen tidigt. Kanske berodde det tidiga farvälet på att han hade match på lördagen mot UHC Grünenmatt, en match som Chur vann med 4-3 efter förlängning. Karinen lämnade planen poänglös, men om Baz julönskning (att Karinen gör 15 poäng i sista matchen) går in kommer Karinen hem till jul med åtminstone 16 poäng i bagaget. Låt oss hoppas på det! Nu väntar ett landslagsuppehåll för den schweiziska ligan och Karinen kommer därför att besöka Sverige. Han stannar ett knappt dygn i Stockholm där han och Maria ska sammanstråla för att göra ett besök hos Chefarn och Ida och för att ta en tur i storstan! Sedan vidare till Gävle. 9e november väntas han komma till hufvudstaden.

Mandy sparkar gamla lagkamraters stjärtar

Mandy hade i lördags match med sitt lag IKSU Ungdom, men det var inte vilken bortamatch som helst. Bussen tog truppen ca 13 mil norrut till Skelleftehamn för mötet med Rönnskär Railcare, laget som Mandy tidigare spelat för. Hemmalaget tog ledningen redan efter 22 sekunder och ett visst hopp tändes. Det släcktes dock snabbt av Falket IKs egen Mandy som drygt 4 minuter senare kvitterade till 1-1. Det blev startskottet till ett rejält ryck och IKSU Ungdom vann till slut med 8-4. Mandy har efter tre spelade matcher samlat ihop 4 poäng, fördelat på 3 mål och 1 assist. Inte illa pinkat! Semi-killen, som hon själv ibland kallar sig, hade också namnsdag i fredags! Grattis till det!

CK fick celebert besök

För ett tag sedan skaffade sig CK ett nytt jobb i den relativt nyöppnade inredningsbutiken Kvik, som är belägen på Solbacken. Hans uppgifter är främst lagerarbete, men han får också vara beredd på att konfrontera kunder i butiken. I lördags ställdes han öga mot öga med Chefarns föräldrar som enligt rapporter tyckte CK var en god försäljare. Han försökte kränga dem spegeldörrar. Under helgen fick CK också besök av Umeå IKs veteran Malin Moström som tittade förbi i butiken. Senaste becket!
På bilden kan du se CK trakassera en lagkamrat, i sann Lazio-anda, tillsammans med två andra ur truppen. Är det "kamratuppfostran" som gäller i FF?

Chefarn lirar Pro Evvo och brölar på Söderstadion

I fredags hakade Chefarn på sin arbetskamrat Christer till några av hans polare på Odenplan för att öla, käka pizza och lira Pro Evolution Soccer 8 (på xbox360), som nyligen kommit ut på spelmarknaden. Avsikten var att kanske senare "ta en tur på byen", men när Chefarn efter många timmars spelande sneglade på sin telefon stod det 02:30 på display:en! Det blev alltså ingen utgång, men en trevlig kväll var det. Chefarn visade att Pro Evvo-träningen tillsammans med Falket IK gett resultat. Många segrar blev det och Chefarn fick hänga in ett flertal vackra baljor!
Chefarn kom hem runt 4 på söndagsmorgonen och 4 timmar senare var det uppstigning för att ta sig till Stockholms InnebandyCenter för att spela dubbelmatch med giganterna Stilbo Printers Devils. Föga förvånande blev det åter två förödande förluster (5-9 mot Årsta Rhinos och 4-6 mot MO IF) och Devils är nu nästjumbo i Svenska InnebandyLigans lägsta division. Ingen lär väl höja ögonbrynen när jag rapporterar att Chefarn gick poänglös från båda matcherna?

Efter matcherna begav sig Chefarn och Krister till Söderstadion, tillsammans med Kristers svåger, för att se Hammarby-GAIS i Allsvenskans sista omgång. Första halvleken var ett grymt effektivt sömnpiller i 44 minuter. Då gjorde utskällde Hammarby-anfallaren Charlie Davies 1-0 till Bajen. Andra halvlek ägdes av hemmalaget och Bajen tilläts rusa ifrån till hela 4-0 efter 3 mål av nämnda Charlie Davies och ett av Sebastian Castro-Tello. Klacken skanderade ut följande ramsa när segern var säkrad. Se Petter Andersson sånär göra mål här!

En smolk i bägaren var dock att en supporter, i andra halvlek, slängde in en smällare på planen som exploderade precis bredvid linjedomaren och matchen bröts i ett par minuter. Idioti!!
  
De förbjudna Bengaliska eldarna brann på Söderstadion.


Det var allt skvaller som Chefarn hade att bjuda på. Är det någon som vill komplettera går det att göra genom att skriva en kommentar nedanför detta inlägg eller skriva i gästboken på Falket IKs officiella hemsida!


Intervju med Baz!

Chefarn har via mail intervjuat allas vår underbara Baz om hans liv i Fredrikstad. Läs här nedan om hur vardagen kan se ut för en Falket-stjärna:Hejsan Baz! Hur står det till med dig?

Hej hej! Nja, sådär. Haft problem med ryggen en längre tid, även lyckats ta mig igenom 4 dagars gråtande (ögoninflammation). Idag fick jag  ont i halsen, så nu är man väl förkyld i några dagar antar jag. Livet är underbart helt enkelt!

Vad är det du jobbar med i Fredrikstad?

Jobbar på Europris som vanligt. Många konstiga människor, men även några härliga. 
 
Hur bor du?

Bor med min flickvän Lill-Emmis, i en koja i skogen! 

Vad pysslar du med på dagarna när du inte jobbar?

Hmm, inte jobba? Vad är det? Nämen, seriöst så blir det att slappa rätt så mycket på veckorna, t ex kolla Heroes, Prison Break, fotboll eller hockey. Helgerna är väl lite mer aktiva, men inte mycket. :)

Har du något smaskigt skvaller att bjuda på från Fredrikstad?

Nygren har fortfarande gult hår! Stefan är stark.
 
Vilken krog går du till när det vankas fest?

Hmm, det vettefan, försöker undvika fester så mycket som möjligt! 

Du och Nygren har väl börjat träna med ett fotbollslag? Hur går det?

Beroende på allmän slöhet, ryggont och diverse andra störningsmoment så har vi inte tränat med nåt lag alls. Men rent hypotetiskt kan jag svara:
Det går jättebra! Vi tränar med FFK (Fredrikstad FF i Tippeligan, reds. anm.) och Grönhagen vill värva oss när fönstret öppnar igen. Killarna i laget är ganska roliga, speciellt Rami är en riktig spillevink! Nygren är grym i djupled.

Hur var sommaren tycker du?

Tråkigt att vädret var sämst och att sommaren var så kort. Höjdpunkter var väl midsommar, paintball, arsle-lirandet å lite till.
 
Hur tycker du att årets arslesäsong varit?

Alla klagar på årets säsong, men jag tycker den var helt ok. Kanske mest beror på att jag var överlägset bäst, som måste bero på min överlägsna försäsongträning. Förutom mig var Nygren ganska bra. Han lyckades iaf att inte missa när jag slog mina perfekta inlägg. Sämst vette fan, Mandy kanske? Apropå Mandy, var har hon tagit vägen? Har sett henne kanske 3 ggr på senaste året, mycket konstigt. Samma sak med Fredde! Nån som känner Fredde längre? :S
Behövs inga nyförvärv! Nyförvärv är för Chelsea, vi kör på egna talanger!
 
Har du något roligt inplanerat den närmsta tiden?

Nja, hemresa över jul är väl det som känns mest inspirerande just nu.
 
Hur länge blir du kvar i Fredrikstad?

Som det ser ut nu är det väl 50/50 att jag stannar till sommaren eller till jul nästa år. Vi tror på fast jobb i januari = bra lön = stanna längre.

Vad önskar du dig i julklapp? (skriv flera saker om du kommer på)

* Att Kakan gör 15 poäng i sista seriematchen
* 100 000 000 på mitt bankkonto
* En hulahula-dans av Simon
* En pepparkaka

Vad saknar du mest hemifrån Skellefteå?

Att vi alla är samlade och kan göra skojsiga saker vareviga dag!
 
Hur blir det till jul och nyår för dig?

Vet inte hur länge eller när ännu, men tippar från ca 22a december till nån gång i början av januari.
 
5 snabba frågor till Baz:

1. Sommar eller vinter? -
Vadå eller?
2. Falket IK eller Skellefteå AIK? - Orka vara populistisk? Liverpool FC såklart.
3. Snabbmat eller hemlagat? - Snabbmat, orka laga?
4. Festivalen eller juldagen? - Helst inget, faktiskt. Måste jag välja tar jag juldagen, då får man iaf sova ifred, festivalen låter ju så himla mycket.
5. Boviken eller Falkträsket? - Byske.

Danke schön Baz! Ha det fint!

Intervju med Nygren!


Chefarn har intervjuat Nils Nygren om hur han har det i Norge-kolonin Fredrikstad. Läs hela den exklusiva intervjun här nedan:

Hej Newdiggah! Hur står det till nuförtiden?
- Jo, det är bra tack! Trivs med livet i Norge som disken i vattnet. Måste dock börja tänka på nästa års arsle-säsong. Köpte just en påse ostkrokar å en stor tub nugatti. Jag tror jag blir nästa säsongs Ronaldo...
 
Vad är det du jobbar med?

- Jag är på Gilde och bär platstbackar med bitar av döda djur i och sorterar dem så att rätt folk får dem. Funkar bra! Får man fresta med nå lungemos kanske? Snabbefår? Lutfiskbacon? Finnbiff?
 
Jag jobbar med lite härliga människor, däribland allas vår Klas Wallström. Riktigt chef! Jag jobbar också med en kille som heter Andrré, men uppför sig som en viss annan välkänd skellefteåbo, eller vad sägs om historier som:
"Jag har en polare som kan sticka in en kniv i halsen så att den kommer ut i munnen så att man ser bladet. Det är ett partytrick."
 
Eller denna:
"Jag har en polare som har snusat så mycket att hans snusgrop räcker nästan hela vägen upp till ögat. Han kan sticka in fingret där och nästan komma ända vägen fram till ögat UNDER HUDEN."

Vad pysslar du med på dagarna när du inte jobbar?
 
- När jag inte jobbar blir det en hel del tid vid datorn om jag har nåt kul spel eller nåt. Annars blir det lite gitarrspel, lite film å sånt med de andra svenskarna och ingen motion... Förutom när jag å stefan tappade bort oss i skogen och var ute å sprang i typ 3 timmar. För er som bott här kan jag meddela att vi såg både rolvsöyshallen och elköp på vår lila tur. När vi var som minst orienterade och mest kreativa uppkom denna sång:
 
Melodi: Broder Jakob
Vars är Heebarn? Vars är Nygren? Ingen vet, ingen vet.
Dom är död i skogen, dom är död i skogen. På en liten stig, på en liten stig.

Har du något smaskigt skvaller att bjuda på från Fredrikstad?

- Raami Shaaban är kobent. Inte som Fubbe, men rätt rejält ändå.
 
Vilken krog får du till när det vankas fest?

- Tiger tiger. Dom lirar bäst musik! =)

Du och Baz har väl börjat träna med något lag? Hur går det?

- Njae, det har inte blivit än... Jag brukar vara bra på att ta tag i saker, men inte denna gång. Tyvärr!

Hur var sommaren tycker du?

- Sommaren var kanon! Lite för regnigt, men det krävs mycket mer än så för att stoppa oss från att ha roligt. =)
Höjdpunkt? Ja, paintball var ju skitkul, men det finns många härliga minnen. Kan tyvärr inte välja bara ett...
 
Hur tycker du att årets arslesäsong varit?

- Trots att vi fortfarande kan kalla oss världens bästa arslelag så ska man inte förneka att vi inte kom upp i normal standard. Vi ber helt enkelt om ursäkt till alla fans som betalat dyra biljettpengar för att se oss. Vi lovar bättring till nästa år.
Bäst i år tycker jag att Ögren och Heebarn varit. Hög närvaro och hög lägstanivå gör att de får min röst. Sämst vill jag inte kommentera i media. Det röstar vi bara om inom laget. Annars vill jag också påpeka att Hans Wallgren från B-laget var en trevlig överraskning med sitt uppoffrande och hänsynslösa spel.

Har du något roligt inplanerat den närmsta tiden?

- Nej, inget planerat ännu. Om det dyker upp nån konstert så är jag inte svårpeppad. Likaså för en weekend till England, Italien eller Spanien för lite härlig fotboll. Men som sagt inget är planerat vid denna tidpunkt.

Hur länge stannar du i Fredrikstad? Kommer du att återuppta dina lärarstudier efter det?

- Jag tänkte stanna till nån gång i vår, beroende på hur saker å ting artar sig här i väst. Men jag är garanterat hemma i sommar och till jul. =)
Efter sommaren blir det att hoppa på lärarstudierna igen och försöka bli klar.

Vad önskar du dig i julklapp?

* Lego
* Mormors köttbullar å ägghalvor
* Trevligt sällskap
* Hemvändarmatch
* Juldag

Vem saknar du mest av de som lämnat stan?

- Ken Wregget

3 snabba frågor tillNewdiggah:

1. Sommar eller vinter?
- Sommar!
2. Falket IK eller Skellefteå AIK? - Falket!
3. Snabbmat eller hemlagat? - Jag vill ha indisk mat. Under vilken kategori ligger det? Svar: Indien är inte hemma!
4. Festivalen eller juldagen? - Festivalen. Finns inga langos på juldagen.
5. Boviken eller Falkträsket? Bov... näää! Falkträsket! Men om jag ska bada tar jag hellre boviken pga volleybollnätet och att jag å Steinvall kan göra gropar.  

Tack för att du tog dig tid Nygren! Ha det fint!

- Är det nån som har sett min tuschpenna?

Inte jag!


Intervju med Valley!

Chefarn har intervjuat Valley om livet i Skellefteå och allt vad det innebär. Läs vad den hänsynslöse Arsle-strikern har att säga:

Hej Valley! Hur står det till nuförtiden?

Jo då, det rullar på!

Är du kvar på Dressmann fortfarande eller har du startat någon ny karriär?

Jo, jag är kvar på dressmann, men jag har några krokar ute och hoppas att det nappar...

Vad pysslar du med på dagarna när du inte jobbar?

Har startat ett litet projekt, Falket IK Olympics, som jag försöker organisera och anordna.
Mer info om de kan man hitta på hem.passagen.se/falketolympic.
Spelar också med mitt andralag El & Diesel, och försöker göra några strutar.

Ja, hur går det egentligen med innebandylaget? Ni har väl en titel att försvara?

Jo, det stämmer! Det började knackigt med en förlust och en oavgjord, men i söndags blev de vinst med 14-2, så vi börjar komma igång!

Minns att du var ruggigt ambitiös med löpningen i somras. Har fliten hållit i sig?

Har blivit lite av det på sista tiden, då jag haft problem med huvudvärk och varit tät i öronen. Men jag har fått tid den 30e oktober hos en specialist, så jag hoppas det blir bra. Förmodligen någon allergi av något slag.

Hur var sommaren tycker du?

Det har varit en bra sommar, trots det dåliga väder som det bjöds på. Blev ingen älvscruise för mig och det känns som en besvikelse.

Vad säger du om årets Arslesäsong?

Ganska bra säsong men det kan bli bättre...speciellt närvaron. Bäst var nog Hebarn som alltid presterar bra. Tycker truppen är stark och det behövs inga nyförvärv. Inget "nytt blod"!

Har du något roligt inplanerat den närmsta tiden?

Lugnt på den fronten just nu. Såg just ett riktigt dåligt Skellefteå AIK bli utspelat av MoDo.

Har du något härligt skvaller att bjuda på från hemstaden? Brukar alltid finnas nåt smaskigt om AIK:arna...

Inget smaskigt skvaller för tillfället.

Har du planer på att börja studera inom den närmsta tiden?

Vet inte riktigt. Planer ja, men vet som sagt inte riktigt vad. Nåt bra tips någon?

Vad står överst på din önskelista till jul?

En STOR whiskey!!

Vem saknar du mest av de som lämnat stan?

Saknar alla och hoppas att samtliga kommer hem till jul och nyår!

5 snabba frågor till Valley:

1. Sommar eller vinter? - 
Sommar!
2. Falket IK eller Skellefteå AIK? - Falket IK!
3. Snabbmat eller hemlagat? - Snabbmat!
4. Festivalen eller juldagen? - Festivalen!
5. Boviken eller Falkträsket? - Falkträsket!

Tack för att vi fick låna dig en stund Valley! Ha det gott!

Ha det Danne!


Krönika: Hösten är här!

image99Hösten är här och Chefarn förklarar hur han känner inför den kommande vintern:

Hösten är redan en bra bit gången vänner. Träden tappar sina löv, det börjar bli kallt och det känns nästan som om vintern är i antågande. En skrämmande känsla tycker jag. Har aldrig tyckt särskilt bra om vintern, mycket givetvis beroende på kylan, men också pga att jag aldrig haft speciellt mycket tid över till annat förutom innebandyn som jag de senaste åren sysselsatt mig med.
I våras lade jag ju masken på hyllan och det känns idag som ett alldeles utmärkt beslut. Visst kan jag då och då sakna känslan av att vara i ett lag, men jag längtar inte tillbaka till sena fredagsträningar, långa bortamatcher över helgen (vilket ibland innebar ca 16-20 timmar i en buss och i mitt fall att nöta bänken på matcherna) och de perioder under säsongen man inte hade minsta gnutta motivation kvar i kroppen men ändå skulle infinna sig på träningarna.
Förra säsongen i Dalen infann sig dock aldrig denna hemska känsla...konstigt nog. Spelade bara en enda period i elitserien, men lyckades ändå hålla modet uppe. Mycket tack vare ett otroligt skönt gäng, men också pga att det faktiskt gick riktigt bra på träningarna och de få division 2-matcher jag spelade.
Jag var faktiskt och såg mina gamla lagkamrater få stryk i ligacupen med 6-5 mot Järfälla här i veckan, efter en riktigt usel match. Skrev ett matchreferat till Dalens hemsida (läs det här). Inte speciellt bra men...

Jag är alltså nöjd med mitt beslut att lägga av med innebandy. Det känns fantastiskt att slippa ha fasta träningstider att följa, och att jag kan välja själv när jag vill besöka gymet eller ta en löprunda. Något jag dock märkt är att min självdisciplin inte alls är vad den borde, därför att nu tränar jag ALDRIG! Skrämmande men sant! Jag spelar innebandy med arbetskamraterna varannan helg och tempot är vansinnigt lågt. De tillfällena kan i bästa fall kallas motion! De uteblivna träningarna har lett till att det numera finns mer Chefarn att gilla, ogilla eller vad man nu tycker om honom. Aldrig tidigare har jag vägt så mycket som jag gör nu. Kolla på bilden bara! (Tryck på bilden för att förstora den!) Men jag är som Svullo en gång sade: "Tjock, men lycklig!"

Trots den kommande och långa vintern ser jag faktiskt redan nu, innan vintern anlänt, ljuset i änden av tunneln. Det beror på ett par olika faktorer:
1. Tiden går allt fortare. Jag kan fortfarande tycka att nyårsafton 06/07 känns som om det vore igår! Vintern kommer att vara över på ett kick!
2.
Jag har det kanonbra på jobbet och trivs som attan i den nya lägenheten och med mitt sociala bihang, som Baz så vackert uttrycker det!
3. Jag har många trevliga saker framför mig; Ska besöka Fredrikstad 1-4 november (träffa alla Skellefteå-polare, gamla jobb- och lagkamrater och åter se den mysiga staden), få besök av Karinen och Maria 9-10e november och CK och Liza har också bokat in sig att komma någon helg i november. Sedan är det också sedan tidigare klart med konsert med Winnerbäck på Hovet! Bajen-GAIS, med Christer på jobbet, nästa söndag! Fantastiskt! 
4. Efter allt det härliga är det snart december och jul! Firar julafton här nere i Stockholm och sen hem till Skellefteå över nyår! Sedan förhoppningsvis plugg och journalistik och multimedia-utbildningen! Håll tummarna att jag kommer in är ni snälla!

Efter allt detta är det sommar igen vilket innebär sol och bad, långa kvällar, frekvent festande, grillning och inte minst...NY ARSLE-SÄSONG!! Låter inte det härligt?

Chefarn njuter av sin tillvaro i Stockholm och hälsar alla som har vägarna förbi välkomna till oss i Trångsund! Dörren står alltid öppen för er! Ha det gott! Vi ses snart!

image101
/Chefarn.

Intervju med Dirigenten!

Chefarn har denna gång intervjuat sommarens gigant Johan Dirigenten Steinvall om hans liv som student med allt vad det innebär. Läs intervjun här nedan!

image98

Hej Dirigenten! Hur går det med studentlivet?

Det känns faktiskt riktigt bra, det jag fått vara med om hitills är det få människor som varit med om på en livstid! Så jag är nöjd!

Hur trivs du på Ålidhem?

Bor en trappa upp på Stipendiegränd 8b. Korridoren är lite för lugn i min smak och det luktar curry för jag har Apu's granne här. Men han bjuder på härliga chips till ölen ibland så han är ok. Resturangerna suger ju faktiskt lite k*k, men är man bakis så bryr man sig inte ritkigt!

Gissar att ni haft en hel del nollning här i början! Hur har det varit?

Jag har blivit inlurad i både LSR och PUSS. LSR är "Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbund" och PUSS är "Programutskottet Umeå för Sjukgymnast Studenter" som är en del av kåren! Annars har jag druckit öl och gjort bort mig en hel del!

Du släppte ju nyss din uppmärksammade och smått fantastiska dramaroman om ditt liv som nybliven student på facebook! Grymt material och jag kan inte låta bli att tycka synd om dig för den sörja du försatt dig i! Hur går det med allt egentligen?

Åt helvete tror jag! men jag är nöjd!

Faddersången är jag obeskrivligt ivrig att få texten till. Finns det möjlighet att du kan presentera den i intervjun här under?

Vilken jävla resa alltså, blue balls och allting men jag lyckades knepa ihop det här:
Melodi Y.M.C.A

Fadder, jag vill bli sjukgymnast
Jag sa fadder, lär mig palpera med hast
O Massera, Knåda ut en hård rygg
Vi vill stry ka fadd rar med hårs! Duuh duuh duhh duuh duuh

För det är vi som är nollor i höst
Nyinkomna med en obotlig törst
Efterfesta till fem, Packa ihop och gå hem
Somna in och vakna bakis.

För det är vi som är nollor som sagt
O vi beundrar er prakt
Efterfesta till fem, packa ihop o gå hem
FY FAN DET ÄR KÖ TILL MICRON!

Du har ju hunnit vara med i rikstäckande media också, närmare bestämt i både Atfonbladet och i SVT. Hur gick det till?

Äh, jag körde min grej och så vart det uppskattat. Dom plockade upp mig på stan och frågade lite frågor. jag menar vadå. En knubbig dam. Aftonbladet har jag inget minne av sådär på rak arm, njöt lite för mycket av livet. Men jag har sett det och det var roligt!

Mycket snack om allt vid sidan av skolan! Hur går själva studierna då?

Jag pluggar till sjukgymnast, eller fysioterapeut som vi helst vill bli kallade. Vi har första tentan i november och den är fet. Hela anatomin; Skelett, leder, muskler och neuroanatomi. Så det kan bli tufft! Vi har riktigt bra klass, många aktiva och roliga personer så jag trivs som fisken i vattnet tillsamans med! Njuter verkligen av varje dag. Vi gör många aktiviteter tillsammans, så som beachvolley och innebandy mm. Stormtrivs!

Har du något roligt inplanerat den närmaste tiden? Någon resa eller så?

Jaa, det är ju basket med klassen imorgon, sen tänkte jag resa till Strömspilen strax och köpa mat.
Annars vore det kul att besöka våra kära lagkamrater i världen! Har planerat in en ruskig efterfest på lördag redan! Det ska bli skoj!

Vad har du att säga om den gångna Arsle-säsongen?

Jag hade en otroligt hög närvaro jämfört med tidigare säsonger, missade inte många tillfällen att spela. Någon som var kass var ju faktiskt Daniel, främst pga sin dåliga närvaro! Mandys säsong var under all kritik. Nästan noll i närvaro, men jag har ju hört att hon spenderat ganska stor del av året med att försöka att klura ut saker och ting! så det får hon stå till svars för. Jag tycker ju inte om att sitta och ge folk kritik men...
Årets suprise var faktiskt Nisse nygren som trotts sin skada gjorde en riktigt bra säsong! Annars vill jag sätta ett stort utropstecken på B-lagets Lars Wallberg som imponerade med sin vilja! Till sist Baz ska ha ett minus för att han steriliserade mig.

Vem tror du om kommande säsong?

Ett intressant år med stora förutsättningar! Vill inte plocka in nya spelare, jag hatar förändringar! Då tar jag hellre fram repet.


Hur tycker du att sommaren varit annars?

Höjdpunkten var nog då vi var på turné i Vännfors, jag tyckte det var en riktig succé! Biggans berna är svårslaget!!! Nåt som var trist var den bristfälliga uppslutningen vid arsletillfällerna, samt all denna toffling som pågår! Annars älskar jag allt som har hänt i sommar förutom pungskottet då. Trivs jättebra i gänget!

Vad saknar du mest hemifrån?

Mormor och möjligtvis att slippa diska!

Tack för att du tog dig tid! Ha det gott!

RSS 2.0