Celebert besök!

               image178
Idag fick Chefarn och Ida finfrämmande när Andreas Ögren och flickvännen Caroline var på besök i Trångsund.
-Carro ska kolla ryggen på sjukhus här i Stockholm på måndag, så de passade på att ta en sväng förbi oss idag! Kul! kommenterade en glad Chefarn.

Enligt rapporter snackades det en hel del minnen, bl a om hur gamla vi var när denna bild togs (klicka på bilden till vänster!). Bilden sitter idag på Chefarns kylskåp. 
Kan Du gissa hur gamla vi var? Skriv din gissning i gästboken på hemsidan!

Ett annat minne som Ögren delade med sig av var från Piteå Summar Games, Ögren då i Sunnanå-tröjan, då Anders Södergren läckert volleysköt in bollen bakom Hebarn i Morön-kassen!

Riktigt kul att ses igen Ögren! Kör försiktigt hem på måndag!
                   image181

Falket IK nämnt i radio!

Idag runt 10-snåret på förmiddagen lyssnade Valleys Esther på radio och hon hade skruvat in frekvensen på Mix Megapol. Gissa om hon blev förvånad då hon plötsligt hörde sin pokjväns smeknamn nämnas mellan två låtar!
När hon lyssnade vidare insåg hon att det var den tidigare intvervjun här på Falket IKs blogg-sida som lästes upp av radioprataren! Falket IK, samt klubbens egna produkt Valley, nämndes alltså klart och tydligt rätt ut i etern in i stugorna runtom i Sverige.

-Fantastiskt! jublar en überglücklig Chefarn just efter att han mottagit informationen från Valley själv.
-Känns helt osannolikt att de ska ha grävt fram ett gammalt inlägg från just vår blogg, som långt ifrån behandlar något av de stora ämnena i bloggvärlden som t ex mode, shopping osv osv. Men Esther är säker på att det var det hon hörde och radioinslaget sändes också en andra gång halv 7 på kvällen. Ett rejält kvitto på att marknadsföringen varit lyckosam! fortsätter en återigen överpeppad Chefarn.

Enligt klubbens webmaster Daniel Eriksson är nu nästa steg att få med klubben på det allra största mediet; TVn!
-Vi kommer att börja synas flitigt i rutan! Det är bara en fråga om när! spår han. 
-Klubbens varumärke är nu så starkt att TV-kanalerna förmodligen slåss om vem som först får ha med oss i ett av sina program.

Enligt jävligt lösa rykten ska Hebarn ha blivit inbjuden till SVTs "Babben & co" och Ögren ska, efter sin utmärkelse till Årets Spelare, ha blivit förfrågad att medverka i TV4:s "Fotbollslördag", men att han tackade nej eftersom Magnus Hedman också skulle finnas med i studion. Bra beslut...

AIK-Frölunda!

Chefarn och många andra i truppen var igår och bevittnade Skellefteå AIKs möte med Frölunda i Skellefteå Kraft Arena. En rafflande match som slutade oavgjort 4-4 efter att båda lagen stått för varsinn vändning.
AIK stod nog för den större av dem då de vände ett 1-3-underläge till ledning 4-3. På slutet av matchen plockade dock Frölunda sin keeper och det gav utdelning till slutresultatet 4-4. Oerhört irriterande att AIK på nytt tappade poäng på slutet av matchen (mot Djurgården släppte de in 3-2-målet med mindre än halvminuten kvar att spela). 1 poäng hemma mot Frölunda är dock ändå inte katastrof får man väl säga.
Det som är härligt att se är att AIK inte är avsevärt sämre än något lag i serien, utan att de absolut kan ta poäng mot vem som helst. Idag var hemmalaget dock något ( läs "väldigt") veka framför egen kasse där göteborgarna tilläts ta många returer och också göra mål på det viset.

En bra match med många mål och premiär för Chefarn i nya arenen var en riktigt härlig upplevelse som man kommer att komma ihåg med vistelsen hemma över jul. Jimmie Ericsson stod nog för matchens prestation då han elegant gjorde AIKs kvittering till 3-3. Se målet här


Sämst på planen annars var utan tvivel domare Niklas Persson som såg ut att trivas alldeles för bra med sin visselpipa. Sjukt usel bedömning, åtminstone de två första perioderna, bidrog till att lagen knappt fick spela 5 mot 5 under matchens första 40 minuter.

RSS 2.0