Sportchefen ställs mot väggen!

Chefarn skickade igår en mailintervju till sportchefen CK angående livet i hemstaden och jobbet som sportchef. Redan idag på morgonen kom svaren tillbaka och här kommer hela den exklusiva intervjun:Hej CK! Hur är läget?

Jo bara fint tack!

Vad pysslar du med på dagarna nuförtiden?

Just nu så är jag axfood-arbetare/vaktmästare på myckle/arbetslös/sportchef...sen på kvällarna så brukar jag träna fotboll och på nätterna sover jag oftast.

Har du något smaskigt skvaller att bjuda på från hemstaden?

Hmm...i lördags gick jag faktiskt in på Station 8 i samma sällskap som Lee Goren. Här i skellefteå är det faktiskt lika stort att hänga med "Bruce Lee" som att hänga med Larionov! Sen är det mycket snack i Norran om att Rama ska frälsa SAIK i år...

Ni har haft en rätt knackig säsong i FF i år! Hur har det gått för laget och hur har det gått för dig?

Ja, det började ju inte så bra när klubben signade två lönnfeta kanyaner som dessutom skulle ha en ohotad roll i startelvan de första fem matcherna... Men nu i höst så har vi spottat upp oss och ligger trea..
För mig har det gått sådär...har inte haft så jättemycket förtroende av tränaren men har i höst spelat mycket som ytterback. =/

Hur har sommaren varit tycker du?

En ganska bra sommar. Lite trist väder dock plus att jag har haft alldeles för mycket att göra vilket har lett till lite dålig närvaro på diverse aktiviteter. Men när Hebarn gick ut i media och påstod att jag var sämst pga frånvaro så tycker jag att han kastade lite väl mycket sten i sitt lilla glashus! Första halvan av säsongen hade nog jag tillsammans med Danne mest närvaro av alla och jag såg inte till hebarn mycket...men visst jag hade av olika anledningar lite svårt att närvara men det ska det bli bättring på nästa år!
Bästa minnet från sommaren var nog när CK & Chefarn tog med sina katter till en paradis-strand på en ö utanför byske och tältade!

Hur tycker du att årets arslesäsong varit?

Jag tycker inte vi kom upp i förra årets kapacitet. Jag vet inte om det beror på att vi slarvat på försäsongen eller om det är något annat.

Du är sportchef i Falket IK. Det har ju varit en mellansäsong för klubben. Är det några nyförvärv på gång?

Lite för tidigt att svara på. Jag måste först prata med årets trupp. Är det så att alla stannar så vill vi inte ha in nåt nytt blod i gänget. Men däremot så kommer vi i år att ha större koll på allas försäsong... Varje spelare ska skriva träningsdagbok och festdagbok som ska redovisas för mig varje månad.

Har du något roligt inplanerat den närmsta tiden?

Näe!

Lazio har startat säsongen katastrofalt. 1-1 mot Olympiakos i CL och redan hamnat efter i Serie A samtidigt som Ibra äger ligan! Hur tror du det kommer att gå för "de himmelsblå"?

Lazio är som sagt tillbaka i klubbfotbollens finrum och har i ärlighetens namn för tunn trupp för att kriga på flera fronter. Man har fått en knackig seriestart även fast man bara förlorat en match och det var mot erkänt hemmastarka Atalanta. I CL har vi däremot fått en kanonstart och lyckades knipa en pinne mot Olympiakos, borta!! Grymt starkt med tanke på att de hade Greklands forne landslagskeeper i kassen!

Hur blir det framöver för din del? Var hittar man Fredrik "CK" Lindgren till våren/sommaren 2008? 

Inga komentarer...besked kommer på två veckor.

Vem saknar du mest av de som lämnat stan?

"Werner"

Tack för att vi fick låna dig en stund!

Varsågod!

Hallå där Stiffy!Chefarn har intervjuat klubbens ordförande Stiffy om livet i Fredrikstad och hur han upplevt den gångna sommaren!


Hejsan Stiffy! Hur står det till?

Jo, helt ok. Förutom att jag väntar på att få en saftig fortkörningsbot!!

Hur tyckte du sommaren var? 

Jag tyckte det var en härlig sommar. Jag jobbade kanske lite väl många kvällar! Höjdpunkten var Stockholms-trippen och operation "porrbäcken"! 

Hur tycker du att Arslesäsongen var?

Jag är nöjd med mig själv med tanke på att jag var skadad inledningsvis. Jag tycker Nygren var duktig. Sämst var nog CK, främst då pga dålig närvaro.
 
Hur trivs du Fredrikstad?

Trivs riktigt bra.

Du bor ju tillsammans med Nygren, Ögren och Carro. Vad tycker du om dina sambos?
 
Nygren är vithårig.

Vad är det du jobbar med?

Jobbar på Gressvik Marina, jag styr upp båtar. Trivs riktigt bra, framförallt vid fint väder!

Ryktet går att du börjat spela hockey i Stjernens B-lag, stämmer det?
 
Det stämmer! Det går rätt ok. Har bara spelat en halv match än, där jag inte presterade, men träningarna går bra. Skitkul å spela hockey igen! Nivån laggar väl ibland!
 
Vilken av Fredrikstads krogar går du helst till och varför?
 
Tiger Tiger. Bäst musik!

Vad saknar du mest hemifrån?

Fan ingenting den här årstiden.
 
Tack för din dyrbara tid! Ha det gott!
 
Du då?

Intervju med Karinen!

image97

Hej Johan! Hur går det med livet i Schweiz?
 
Hallo! Es gehts gut. Mein Deutch ist langsamm gehen besser und ich habe einen gutes start aus den Leben in der Schweiz gehabt.. 
 
Hur bor du?
 
Bor bra, delar en 3a med våran toppscorer i laget. Riktigt duktig på planen och jävligt obrydd om det mesta utanför planen. han är lätt att ha att göra med, jobbar mycket och har världens sämsta matvanor ( ja Baz, sämre än vad du och emelie hade förra året=)). Kan ta ett exempel på det. Igår hade vi ingen mat hemma, jag gick och plockade saker till frukost och lunch till mig och han köper bara ett 6 pack cola och en påse wienerbröd. Det var vad han levde på den dagen=)
 
Vad jobbar du med och hur går det på jobbet?


Jobbar som massör på ett ganska litet gym här i stan. Jobbar bara 60 % och det räcker långt, det kan vara riktigt tungt att massera mycket. Sen är det inte fel med lite fritid heller...
Har ett härligt gäng jag jobbar med. En svensk Hammarby-supporter, en tjej som varit Miss World inom Fitness, och vem kan ha missat mannen med det fina namnet, Kuk! + ett gäng till som inte behöver nån speciell presentation.
Trivs rätt bra, blir nog ännu bättre när min tyska blir bättre.
 
Vad gör du när du inte tränar eller jobbar?
 
Varje måndag har jag tyska-kurs. På en skola som drivs av nunnor och jag har nästan bara asiater i klassen. Men det funkar, bara dom lär mig tyska så är jag nöjd. Sen blir det en del tid vid datorn, Msn eller film. Och hinner umgås en del med den andra skelleftebon här, Matilda... 
 
Ni hade seriepremiär i fredags mot Grasshoppers. Hur gick matchen?
 
Vi förlorade med 2-5. Ingen vidare start på säsongen och imorgon har vi Wiler borta. För er som inte vet (alla utom danne) så vann Wiler ligan ifjol och vann Europacupen för 2 år sen...kan bli tufft!! 

Hur går det annars med innebandyn?
 
Karinen har fått en defensiv roll som center i 3e kedjan. Kan ju inte skjuta så jag får springa runt och grisa mest hela tiden=)... verkligen ingen stjärna. Den rollen tar våran finne hand om. En riktig lirare!
 
Vad har ni för målsättning i laget?
 
Vi har inget i toppen att göra. Satsar på att komma i mitten, 5-7 plats nånstans.
Och det blir prestigematcher mot Uster där Anton Ermling och Olle grönlund lirar, dom måste vi slå!
 
Hur blir det till jul? Kommer du hem? Och i så fall hur länge?
 
Självklart blir det jul hemma. Det har jag inte tänkt missa!! Kommer hem lagom till julafton och stannar till 2a Januari. Ser fram emot fester juldan och nyårs (vem tar tag i nyårs? Jag anmäler mig inte i år=))
 
Har du något roligt inplanerat de kommande veckorna?
 
Jepp, ska till Liechtenschtein och se Sverige spela EM-kval om 3 veckor. Ska bli skoj. Annars är det inget planerat, blir väl nån sväng till Italien eller München och se fotboll före jul. Alla är välkommna att haka på, boendet självklart gratis hos mig!
 
Hur tycker du Arslesäsongen varit?
 
Sämre än väntat, många kan bättre.. själv ska jag se till att inte vara skadad så jag kan vara med alla gånger nästa år. Blev alldeles för många gånger sittandes på sidan. 
Bäst i år ska jag fundera lite på och svara på enkäten som jag glömt skicka in. Men den kommer Danne... Tror att ögren kan ligga bra till. 
 
Vad saknar du mest hemifrån?
 
Maria, lösviktsgodis, sommar med sol, bad, fotboll och älvscruise (viket det blev alldeles för lite av den här sommaren). Och att jag missar hela AIK säsongen...
 
Tack för att du tog dig tid! ha det gott!
 
Tack själv, ha det fint allihop! Och ett extra stort tack till Nygren för historien om Dannes beslutsångest, det bästa jag läst pä länge=)


Karinen i Chur!

image97
Karinen nummer 11 i mitten på högsta raden!

Chefarns innebandy-comeback!

I söndags gjorde Chefarn comeback på innebandyplanen!

Det var i arbetskamratens lag Stilbo Printers Devils i Svenska Innebandy Ligan som Chefarn spelade.
I Svenska Innebandy Ligan spelar man 3 mot 3 plus målvakt på små rinkar, 3x11 minuter, och de allra flesta deltagarna bör klassas som "motionärer". Ligan är indelad i divisioner och Chefarns lag spelade i division 5! Tempot var inte rasande högt, men på små rinkar smäller det på bra både i skott och i närkamper så det var fantastiskt kul! De flesta reglerna som finns på seriös nivå är bortplockade, inkluderat den regel att målvakter inte får kasta bollen i mål. Chefarn hängde därför in en kasse när han kastade in bollen bakom en skymd motståndarmålvakt! Skoj!!

Chefarn, som annars var oerhört ringrostig, klarade sig, trots lång frånvaro, ändå ganska bra och fick göra ett par fina räddningar. Dessvärre blandade han dessa bravader med mindre lyckade ingripanden och ett och annat höstlöv slank in. Plus dock att Chefarn fick hänga in en balja!

Resultat:

Stilbo Printers Devils-MO IK 6-7
Stilbo Printers Devils-Daltons 6-6

Resultaten för Devils var bedrövliga! En förlust och en oavgjord kan inte ses som annat än ett misslyckande! I andra matchen (mot Daltons) hade motståndarlaget inga avbytare på bänken, men lyckades ändå greja oavgjort! HÄR kan du se ett sammandrag från Chefarns två matcher!

    

På länken här hittar du info om laget Stilbo Printers Devils. Laguppställning, matchprogram, tabell osv osv.
På länken här hittar du info om ligan Svenska InnebandyLigan! Ett riktigt roligt påfund för motionärer som vill lira innebandy! OBS! Gå in på länken Pågående spel och välj sedan Avstängda spelare! Kolla tidsperioden på avstängningen!

Sverige-Ryssland Legends!

Chefarn och Ida var igår och såg på när polaren Igor Larionov spelade Legends-match för sitt Ryssland mot Sverige. Matchen spelades i Globen och Ryssland vann den med 6-3.
Bra match, men givetvis synd att det inte var några närkamper. Kul att se alla legenderna, speciellt Igor då!

    

Här är en liten film från tillställningen!

En kväll med Pablo Francisco!

Igår kväll, fredag, var Chefarn och Ida på show med Pablo Francisco. Det blev en härlig helkväll, med först middag på thailändska restaurangen Koh Pha Gnan på Södermalm. En helt enormt mysigt inredd restaurang med palmer, reggae-ikoner på tavlor och mörk belysning (se bilder nedan). Kanonmysigt och en grym flash back till Thailandsresan 2004! Vi åt båda rätten Paneng Gai och Chefarn sänkte också ett par Singha-öl! Fantastiskt god öl alltså, minns den inte så...

     

När vi ätit klart tog vi en kort runda på NK och sedan in på Berns för ytterligare ett par bira.

     

Sedan in på China-teatern och Pablo Francisco!

Innan han gick in på scenen var det ett antal uppvärmningskomiker som alla briljerade, speciellt då Henrik Palmér (se bilden nedan). Killen kom in i rätt fjantig klädsel, stod på scenen med usel hållning och såg ut som en första klassens tönt! Sedan spelade han hela sitt nummer på att han var väldigt ensam med konstiga tankar. Här kommer en del av hans geniala skämt:1. Jag gick in på biblioteket och skulle låna böcker. Då frågade jag vad som skulle hända om jag inte lämnade tillbaka den. "Då får du inte låna böcker här med", svarade hon kaxigt. "Då vill jag låna alla era böcker" sa jag då till henne.

2. När jag är borta brukar jag ringa hem till mig själv och spela in på telefonsvararen: "Hej, det är jag! Jag kommer hem om en halvtimme! Vi ses då, hej hej!" När jag kommer hem blir jag jätteglad över att jag fått meddelande och när jag lyssnar på meddelandet blir jag ännu gladare för att jag ska få besök och att jag dessutom har en halvtimme till att städa.

3. Har du nånsin fått en känsla att du förföljer någon? Det har jag och jag brukar koncentrera mig på nån som jag vet att det inte är.

4. När jag var liten hade jag många låtsaskompisar. Det var inte såna där påhittade. De här kompisarna fanns, de var bara inte kompisar med mig.

5. För att kunna älska någon måste du först älska dig själv. Det är inga problem, jag älskar mig själv, det är bara det att kärleken inte är besvarad! Jag brukar bjuda ut mig själv på middag och sedan inte komma. Sen blir jag scartsjuk på mig själv när jag träffar andra.
Låna böcker

Fenomenalt...

Amerikanaren Flip Schultz var också i riktigt bra form och bjöd på många grymma skämt! Honom ser du i videon nedan med Pablo! Schultz har en hemsida du kan besöka genom att trycka på länken här!

Pablo själv var sjukt bra och bjöd i sedvanlig ordning på en salig blandning av Arnold Swartzenegger-imitationer och sex- , drog- och folkgruppsskämt. Han blandade gamla favoriter med nya godbitar! Se några höjdpunkter här!
Du kan också kolla på hans tour-hemsida här!

    

En riktigt härlig kväll och betyget blir lätt 5 Falket-älgar av 5 möjliga! GRYMT!!

image82image82 image82 image82 image82

Chefarns möte med Larionov!

På lördag spelar gamla Sovjetunionen mot ett svenskt veteranlandslag på Globen i Stockholm! Igår kväll anlände den stora stjärnan Igor Larionov till den svenska huvudstaden för att äta middag och snacka med Idas farsa Gunnar och hans polare! Det var också de som hämtade upp honom på Arlanda! Grymt coolt och det blev ännu coolare då han ikväll (läs torsdag kväll) spelade match med Gunnar och hans kompisar på Globen. Samtliga spelare bar hjälm utom denne legend som valde att lira utan! Chefarn var en av få förunnade att få besöka omklädningsrummet där Larionov och de andra bytte om! Chefarn valde efter en stunds beslutsångest att gå fram till Larionov och fråga om han kunde vara med på en bild med Chefarn!
-Of course! svarade han ödmjukt.

Chefarn skakade sedan Larionovs hand och kommer därför aldrig mer att tvätta sin högerhand.
Senare tog Chefarn också autografen och kände sig riktigt nöjd! Se bilder från mötet här nedan! Bilderna är tagna med mobilkamera och är därför riktigt suddiga. Tryck på dem för att förstora!

       

Observera att det kommer att kosta 5 kronor att röra vid mig hädanefter! 10 kronor att skaka min hand! 

Gamla länkarna från hemsidan!

Här nedan ser du de äldsta länkarna som inte längre är lika aktuella (äldst = längst upp):

1. Short track - FILM: Stiffy överlycklig över guld i OS!

2. Stiffy posar - FILM: Stiffy grinar illa!

3. CK gör en Anja - FILM: CK kopierar Anjas segergest!

4. Hajk - FILM: Stiffy imiterar det klassiska programmet!

5. Newdiggah rockar - FILM: Nygren presterar på basen!

6. CK jagar renar - FILM: CK so close!

7. Horoskop - Dokument: Horoskop för vecka 32 år 2006.

8. Horoskop 2 - Dokument: Horoskop för vecka 46 år 2006.

9. I huvudet på en brat - FILM: SVTs humorklipp "I huvudet på en brat" Genialt!

10. Rönkens bil - FILM: Grabbarna har kul i Rönkens bil, del 1!

11. Rönkens bil igen - FILM: Grabbarna är överlyckliga i Rönkens bil, del 2!

12. Flying high together - MUSIKVIDEO: Nils Nygrens första singel! Makalöst!

13.
Rather be with you - MUSIKVIDEO: Nils Nygrens andra singel! Fantastisk!

14. Touch! - FILM: Stiffy överlycklig över att ha träffat Valley i Arsle!

15. Tagetes! - FILM: Varför Chefarn har tinnittus!

16. CK & Jussi briljerar - FILM: CK och Jussi kopierar scen ur Bröderna Lejonhjärta!

17. Blooper - FILM: Blooper från inspelningen av Bröderna Lejonhjärta!

18. Gubbsen har segrat - FILM: Grabbarna firar segern genom att hylla sin hjälte!

19. Nygren viftar - FILM: Baz uppskattar inte Nygrens "hjälp"!

20. Fiske - FILM: Fight med gäddan!

21. Sir Pontus - FILM: Pontus Karinen blir adlad!

22. Sir Jussi - FILM: Jussi blir adlad!

23. Lastbilen tutar - FILM: Grabbarna, speciellt Ögren, överglückliga över att lastbilen tutar!

24. Mimning - FILM: Mimning med ketchupflaska till Mary J. Blige!

25. Bron - FILM: Karinen försöker springa över Bron!

26. Ett trick - FILM: Ett lyckat trick av CK!

27. Ögren hoppar - FILM: Bra fart! Bra hopp! Bra landning?

28. NEI Lumberj! - FILM: Introducerandet av ny succédrink!

29. Walk - FILM: Chefarn elak mot engelsk slottsvakt!

30. Kalasfight - FILM: Grabbarna fightas med kalastutor på Hvar!

31. CK trixar! - FILM: CK lattjar med lädret!

32. CK lirar tennis! - FILM: CK lirar tennis på Ögren mobil. Överladdad?

33. DAMP och chips! - FILM: DAMP på Boda Bugg och farliga chips!

34. Moubarig - FILM: Planens sämste spelare gör mål! Sann glädje...

35. Falket IK the movie - FILM: Kommande storfilm på bio.

36. Midsommar 2006 - FILM: Newdiggah och Ögren rockar loss till Fall out boy!

37. Falket IK lirar boll! - FILM: Falket IK i sitt rätta element!

38. FalketNytt - FILM: FalketNytt vecka 43, 2006.

39. FalketNytt bloopers - FILM: Feltagningar i nyhetssändningarna.

RSS 2.0