Daniel slutar att skriva på Falket-sidan.

        Daniel slutar skriva, men andra tar över?

Efter det här inlägget kommer jag att sluta skriva på Falket-sidan! Den 11 mars 2006 lades den upp på nätet. Nu, snart tre år senare, känner jag att det är dags att lägga ned skrivandet på sidan. Det är inget sök efter cred eller whatever, det är bara att jag känner att det inte är nyttigt för mig att hålla på och skriva så pass mycket som jag gör.
Jag har satt alldeles för stor press på mig själv att hålla sidan rolig och uppdaterad, men det har tagit upp alldeles för mycket av min tid. Har alltid haft med mig kameran och fotat. Ett av mina försenade nyårslöften blir att lämna kameran hemma när det vankas aktiviteter, fest och utgång.
Varje gång vi gjort något kul har jag känt ett behov av att skriva om det. Hädanefter blir det bara att ha roligt och vara med, utan att tänka på att behöva skriva om det.

Det blir andra nyårslöften också.

1.
Allt mindre tid skall spenderas framför datorn. Knäppt egentligen att sitta framför den ett par timmar varje dag. Inte alls nyttigt.
2. I kombination med det blir det att träna desto mer. Redan nu i januari börjar jag träna brasiliansk ju-jutsu med Steinvall som tränare, kommer att bli enormt kul. Köpte fyra nya månader på IKSU idag också och det ska börja användas betydligt bättre än vad det gjorde i höstas.
3. Jag ska läsa mer! Har snart plöjt igenom Stieg Larssons Millennium-triologi och fått upp smaken för att läsa igen. När "Luftskeppet som sprängdes" är färdigläst är det dags för Jan Guillous böcker om Carl Hamilton. Kommer att bli awesome!
4. I sommar ska jag upp på toppen av Kebnekaise! Någon som ska med?
5. Jag ska ha så enormt jävla kul i vår! Har så grymt mycket härliga saker att se fram emot, inte minst på skolan! Nu ska det njutas! Redan på söndag, 11 januari, drar vi till Hemavan med klassen! Kan man få bättre start på året?

Jag kommer att lämna ut inloggningsnamn och lösenord till Falket-sidan till alla i "Original 10". Nu kommer det att vara öppet för alla i laget att skriva på Falket-sidan och på så sätt borde det bli fortsatt aktivitet på den. Jag kommer säkert att göra nåt inhopp då och då, men lååångt ifrån lika mycket som jag gjort tidigare.

För att inga missförstånd ska uppstå; Falket IK Cup kommer att spelas i sommar! Den kommer under inga som helst omständigheter att ställas in, var så säkra på det. Falket IK har fått blodad tand efter trippelsegern över Murbräckorna i december och siktar nu på att ta hem bucklan i juli!

Jag vill återigen betona att det inte varit någon annan som satt press på mig att skriva, utom jag själv. Nu är det dags att skita i det! Jag hoppas att det har varit rolig läsning och att det kommer att vara det även i fortsättningen, fast då med nya skribenter.

Over and out!

/ DANIEL ERIKSSON.

Arslegalan!På nyårsaftonen hölls den andra Arslegalan i historien och fyra priser delades ut. Läs allt om det här nedan!

Bäste målvakt

Motiveringen löd:
"Han gjorde ett fantastiskt bra inhopp i cupen och överglänste sin företrädare i kassen. Han har en hög lägstanivå, men behöver fortfarande putsa på de höga skotten. Han har alltid varit högt upp på rankingen över de bästa målvakterna och många trodde att han skulle få utmärkelsen redan förra året. Då blev han snuvad på priset, men i år är det äntligen hans tur. Årets målvakt i Falket IK 2008 är Fredrik Lindgren."

Att CK blev utsedd till Årets målvakt var ingen större skräll trots låg närvaro. Han gjorde två grymma matcher i cupen och såg till att hålla Falket IK kvar i semifinalen mot MB Hooden. Möjligtvis kom utmärkelsen ett år för sent...

Bäst inlägg

Motiveringen löd:
"Han har haft bra samarbete med i stort set alla i laget och har bjudit på flera grymma mackor på Falket IPs gröna matta. Sylvassa krossbollar har varit melodin i år och det finns en anledning till att han kallas "radar". Bäst inlägg i Falket IK 2008 har Johan Steinvall."

Kanske en liten överraskning och t o m Steinvall såg förvånad ut.
- Jättekonstigt att jag fick priset eftersom jag inte slagit ett enda inlägg i år. Det här priset borde Stefan ha fått! sa han i sitt tacktal. Nu var det kanske inte en så stor skräll. Johan har gjort det bra på samtliga positioner i år och ingen lär ha något att säga emot.

Bäst i boxen

Motiveringen löd:
"Bäst i boxen är synonymt med bästa avslutare. I år har spelaren varit vansinnigt effektiv och öst in mål, såväl på IP som i cupen. Han avslutade också året med ett gäng kassar mot Murbräckorna och är en värdig mottagare av titeln "Bäst i boxen". Bäst i boxen i Falket IK 2008 är Stefan Hedberg."

Kanske den på förhand mest solklara utmärkelsen. Hedberg har varit lysande hela året och otroligt målfarlig. Andra året i rad han mottar priset för bästa spelare i boxen. Stort!

Bästa spelare

Motiveringen löd:
"Hans utvecklingskurva har pekat brant uppåt de två senaste säsongerna och idag är han en av de viktigaste spelarna i Falket IK. Under 2008 har han varit i en klass för sig. Han har haft högt deltagande och stått för fantastiska prestationer, inte minst i Falket IK Cup där han på egen hand såg till att Falket IK tog sig vidare. Årets spelare i Falket IK 2008 är Johan Steinvall."

Inte heller oväntat! Steinvall har varit riktigt bra i år och är numera en stöttespelare i Falket IK. Fantastisk i defensiven i cupen och otroligt kylig i avgörandets stund mot Kalmar FF. Grod-målet mott AETT en annan höjdpunkt från cupen. Har egentligen stimmat hela året!
Fick utmärkelsen med två fler röster än tvåan Amanda Lundmark.


Foton och filmklipp från nyårsaftonen!

       

Igår firade Falket IK med vänner nyårsafton i Gärdsmarks byastuga! En riktigt härlig kväll med en hel del dans, guitar hero-spelande och tävlande. Inom kort kommer mer utförlig rapportering från kvällen. Du kan redan nu se foton från kvällen genom att trycka HÄR!


RSS 2.0