Chefarn talar ut...

Ingen har gjort någon uppföljning på mannen bakom det mesta i Falket IK. Men nu ställs vi äntligen öga mot öga med den spelaren i som sitter på titeln "Årets målvakt 2007", nämligen Daniel "Chefarn" Eriksson. Daniel har för ett tag sedan flytt huvudstaden och är tillbaka i sina hemtrakter. Vi kollar hur han har det!Hej Danne! Hur mår du nu med sommarn lurandes bakom hörnet?

Jo, jag mår fint! Det är en hel del som ska göras nu innan sommaren kommer på allvar. Morsfars har ju sålt lägenheten i stan så den ska flyttas ut. Sen ska gamla stugan göras iordning för försäljning och nya stugan göras iordning för inflyttning. Försäsongsträningen börjar ju dessutom lida mot sitt slut, så nu gäller det att bygga upp det sista inför säsongsstarten. Så jag har det jag gör.
Har dessutom fått ett jobb nu som personlig assistent åt en 16-åring som jag faktiskt känner sen tidigare. Härlig grabb! Jag jobbar två dar i veckan från 08.00 till 08.00 nästa dag och får betalt för 20 timmar/pass. Det blir alltså en heltid och jag är ledig 5 dagar i veckan! Chef!!

Årets målvakt, förvånad?
Inte förvånad, snarare chockad! Alla hade ju väntat sig CK och jag tyckte mig se honom resa sig lite i ögonblicket innan jag annonserade vem som fått utmärkelsen. Men självklart är jag stolt och glad för det. Allt slit har gett resultat och jag tränar stenhårt för att försvara titeln. Favorit till kommande säsongs utmärkelse till Årets Målvakt tror jag är Kakan. Med det nya, högre målet har han stor fördel av sin längd och räckvidd.

Vad har du för planer för sommaren? Bad, arsle, fest osv?

Shit också! Här kan jag ju rabbla tills tangentbordet ger upp, men det ska jag inte göra. Först och främst ska det bli fantastiskt kul med en ny säsong Arsle. Att börja bo i nya stugan och bli granne med Stiffy kommer också att bli chef! Grillning, bad, fest, hänga i Boviken och beach volley är också andra höjdare jag ser fram emot. Fast Steinvall kommer att överglänsa oss alla i beach volleyn! Hans fingerslag är så rena att man blir bländad när han rör bollen! Slutligen laddar jag stenhårt för Falket IK Cup. Har ruggigt stora planer för 12e juli och mycket är redan fixat.

Hur ser en vanlig dag ut för Dig som falketspelare?
Stiger upp 06.00 och sväljer mitt råa ägg. Ut i elljusspåret och köra intervaller en timme. Kompletterar med bålträning efteråt. Fixar frukost och passar på att köra tåhäv medan jag står vid spisen. Ut till stugan och flyttar ved (grym träning för biceps) fram till lunch. Lagar lunch. Armhävningar och upphopp medan maten gräddas i ugnen. Ett tungt eftermiddagspass i gymet (axlar, biceps, triceps, bröst och bål) ca 2 timmar. Stjälper i mig en proteindryck och en banan för att sedan åka vidare till gamla stugan och flytta kartonger till den nya (återigen grym bicepsträning. Vill uppmärksamma er om att Carl-Alfreds underarmar skulle se ut som okokt spagetti när jag står bredvid). Middag som består av ugnstekt lax, fullkornsmakaroner, broccoli och vitkålssallad. Trappträning medan laxen gräddas. Råtungt benpass i gymet på ca 2 timmar avslutar dagen och jag lägger mig och sover mina 8 timmar. Samma sak imorgon...

Det kan också vara så att jag stiger upp runt 10, sätter mig vid datorn en stund, kilar ner på stan eller till Solbacken och kollar lite, ut till Falket och hjälper morsfars en stund, tränar och sen tillbaka till Läkarn och tar det lugnt. Nåt av dessa två alternativ.

Du är ju den som står bakom det mesta som händer runt Falket, känns det jobbigt ibland eller är det alltid en ära att få jobba med allt som sker i och runt Falket IK?
För det mesta är det bara kul. Tycker om att planera och komma på en massa idéer. Är t ex överdrivet peppad på Falket IK Cup just nu och när jag höll på att skriva Falketbladet dök det också upp nya saker hela tiden. Jobbet med hemsidan är kul och det uppskattas väldigt mycket när ni andra också tar initiativ till nya grejer.

Falket IP är söndergrävt, hur ser du på det? Blir den spelklar till sommaren?
Skandal att de inte ens frågade oss om lov först! Men de har sagt att de ska jämna till marken inom kort (sant!). Den blir nog spelklar i juli nån gång. Innan dess får vi väl lira på Geten eller på Juniplan.

Den 12:e juli så är det avspark och världspremiär för Falket Cup!! Hur tror du det går för laget?
Allt annat än guld bör ses som ett jättemisslyckande. Visst, de andra har stjärnor som Christoffer Larsson, Sara Berggren och Micke Hedman, men vi har ju en enorm bredd och spetskompetensen saknar motstycke. Vi bör leka hem pokalen. Tippar på tvåsiffrig seger i finalen! Om vi lyckas gå vidare från gruppspelet såklart.....

Vad längtar du mest av allt till just nu!?

Tills alla kommer hem och vi får fira sommaren tillsammans. Baz kommer hem sist i år igen! Kan bli repris på Baz countdown...


Tänkte avsluta med 9 snabba och 1 osnabb:
1. Max eller Frasses -
Max
2. Sommar eller vinter -
SOMMAR!!
3. Ulf eller Leif -
Ulf
4. Gräs eller grus -
Gräs
5. Henke eller Zlatan -
Henke
6. För varmt eller för kallt -
För varmt! Mina vrister pallar inte kyla!
7. Heders eller jordgolv -
Jordgolv. Heders betyder ingenting för mig...
8. Station 8 eller E -
E
9. Manuell eller automat -
Automat
10. Få en kniv långsamt intryckt under nagelbandet tre ggr per dag resten av livet eller ha en grymt irriterande sticka under foten resten av livet -
Kniven!

Tack för din tid Erickxzhqjon! Ses i sommar! :D
Tack själv! Välkommen hem sen!

/Ögren.

Chefarns första scoop!

I lördags skrev Chefarn sin första "artikel" för Norran och så här blev resultatet som publicerades i dagens Norra Västerbotten:

image233

RSS 2.0