Veckans Spelare vecka 27!

                                                             Motivering:

Många kommer att se veckans utnämning som en försoningsakt från Chefarns sida, men den teorin vill jag snabbt avvisa! Veckans spelare får utmärkelsen på precis samma grunder som de som tidigare haft denna titel; Hur han presterat under veckans som varit!
Ingen har strävat så hårt efter titeln som just Veckans Spelare! Han har tjatat om det, men framför allt har han jobbat stenhårt och presterat fantastiskt bra under den gångna veckan. På beachvolleyn agerade han tak som om han inte gjort annat, livsnjöt som aldrig förr under älvscruisen och var obeveklig i transformers-diskussionen på lördagens förfest. En riktigt bra vecka för Veckans Spelare! Vet Du fortfarande inte vem det är? Tryck på länken nedan för att se.

VECKANS SPELARE!

Veckans Spelare vecka 26!

                                                           Motivering:

I veckan har det bara spelats ett enda Arsle. Chefarn var inte med, men enligt rapporter var det kanske Årets sämsta match (Källa: Baz). Därför avgörs veckans spelare på prestationerna under veckans senare hälft, nämligen Stadsfesten!
Veckans spelare har startat en ny fluga när det gäller att bli fotograferad. Ett hårresande groteskt minspel ska man anta när det blixtrar till och han höll traditionen vid liv när han, med livet som insats, utförde ett stunt i sann Die Hard-anda på Josse och Marias bakgård. Fantastiskt stiligt klädd vilket inte lär ha gett honom många lugna stunder på Festival-området. Killen hade förfesten hemma hos sig på fredagen där alla närvarande hade toktrevligt. Att hans päron skjutsade ut oss till schtaan efteråt bidrar också till att Veckans spelare fick titeln.
Vet Du fortfarande inte vem det är? Klicka på länken nedan för att se vem det är!

VECKANS SPELARE!

RSS 2.0