Rena rama sjukstugan...En epidemi verkar ha slagit ut bland Falket IK:s spelare. Valley har haft över 40 grader i feber liksom Fredrik "CK" Lindgren. Den sistnämnde är känd för att vara drama queen och han visade åter tendenser till det i sitt meddelande på klubbens hemsida.
- Det har varit värre, men nu är jag nere på 338.5 grader.

Baz har också haft hög feber och kommer med största sannolikhet inte att kunna vara med på nyårsfirandet! Idag hade han 40 graders feber för fredje dagen i rad! 
- Baz var ett av de större dragplåstrena för att locka utomstående. Riktigt tråkigt och ett tungt avbräck för Arslegalan! Tur att de redan bokat sina biljetter. No refunds! säger Daniel "Chefarn" Eriksson i ett pressmeddelande.

Idag har Chefarn varit uppe och hjälpt sin far isolera taket i Falket. På vinden hittade han en Norra Västerbotten från 24 september 1999. I den annonserade tidningen att det var dags för länslagsläger. Gissa vem som blev skickad? Falket IK:s Mattias "Baz" Hedström.
Även B-lagets Mikael Hedman och inhyrde målvakten i cupen Nils Renström var kallade. Ni hittar fler "kändisar" om ni ser på listan!


Spelarbetyg!

Igår spelade Falket IK tre matcher mot Murbräckorna på Balderskolan. Här följer spelarbetyg på Falket IK:s spelare.

Mattias Hedström
Baz spelade på samtliga positioner. Som back var han stabil och rätt placerad. Baz såg också till att vända spelet snabbt när läge gavs. I första matchen blev han stor matchhjälte när han avgjorde tillställningen i den femte förlängningsperioden. Baz är ett bevis på att stora spelare kliver fram i de viktiga lägena. Han förlorade klunsen om målvaktsplatsen till den andra matchen och tvingades ställa sig mellan stolparna. Han ställdes inte på några större prov, men stoppade allt han skulle. Avslutade med att bli "blodsocker-Baz". Betyg: 7.0

Daniel Eriksson
Chefarn började i kassen och gjorde en stabil insats, trots två insläpp. Säker i förlängningen. Hade stundtals en aning för mycket tålamod. Sista matchen fick avgöras på straffar och han räddade då alla. Om Chefarn hade för mycket tålamod i kassen hade han desto mindre som utespelare. Spelade ofta bort bollen och hade problem i positionsspelet. Gjorde nog ändå mest nytta i defensiven. Gjorde inget mål framåt. Betyg: 6.0


Andreas Ögren
Förmodligen den mest givna anfallaren i Falket IK. Hade ett riktigt lyckat samarbete med Hebarn längst fram, gjorde två mål och spelade fram radarpartnern minst lika många gånger. Det allra snyggaste när han valde att passa Hebarn istället för att sätta bollen i öppet mål. Osjälviskt! Bra positionsspel i defensiven. Styrde Murbräckornas backar och målvakt dit vi ville ha dem. Möjligtvis något för offensiv ibland. Hängde in kvitteringen i sista matchen med en hejdundrande bössa i slutminuterna. Ser ut att vara i bra form. Lovar gott inför sommaren! Betyg: 7.5

Johan Steinvall
Steinvall agerade mittlås tillsammans med Nygren i Falkets oerhört stabila tvåbackslinje. Gjorde inga plötsliga offensiva raider, utan höll sig till sin position.  Han har bra blick för spelet och är brytningssäker. Hade ett stort ansvar igår och fick mycket speltid. Styrde och ställde med auktoritet. Satte sin straff med en läcker tunnel, vilket satte press på Murbräckornas fjärde straffläggare.
Riktigt stabil insats! Betyg: 8.0


Nils Nygren
Den allra viktigaste pusselbiten i hela försvarsspelet. Nygren var grymt beslutsam och tvekade aldrig i sina ingripanden. Liksom Steinvall fick han ruskigt mycket med speltid och var starkt bidragande till att Falket IK släppte in så få mål. Satte kvitteringen till 2-2 i första matchen, när det bara återstod 14 sekunder, och såg sedan till att Chefarn hade så gott som ingenting att göra i målet under förlängningen. Ledargestalt under taktikgenomgångarna i pausvilorna och alltid på rätt plats på planen. Gjorde dessutom en magnifik match som målvakt i tredje och sista mötet. Världsklass! Betyg: 8.5

Stefan Hedberg
Var alltid på rätt plats, men brände en hel del lägen. Fick lämna planen mållös efter första mötet, men till andra matchen hade han kalibrerat vänsterdojan. Hebarn var glödhet, visade upp en smått osannolik effektivitet och öste in mål. 2-0 i halvtid blev till slut 4-1 och Hedberg gjorde samtliga mål för Falket. Det sista en riktig läckerbit i form av en klack från vänsterkanten. I sista matchen gjorde han 1-0-målet och såg sedan till att föra Falket IK till ledning i straffläggningen med ett resolut skott. Sammanlagt blev det fem mål och två assists. Hedberg blir en viktig kugge i Falket IK i sommarens upplaga av Falket IK Cup. Låt oss hoppas att han lyckas konservera effektiviteten. Betyg: 8.5

Falket IK fick sin revansch!

        

Ikväll hade Falket IK chansen att få upprättelse för sommarens tunga nederlag mot Murbräckorna i cupen. FIK tog chansen och vann tre gånger om, men segrarna satt långt inne.

Första matchen började enligt planerna och Falket tog ledningen med 1-0. Falket ägde spelet och hade flest skott på mål. Oskärpan var dock påtaglig och Murbräckorna replikerade snabbt, kvitterat 1-1.
Falkets dåliga utdelning höll i sig och Murbräckorna tilläts ta ledningen en bit in i andra halvlek. Murbräckorna såg ut att gå mot seger, men med ynka 14 sekunder kvar kunde Nygren kvittera till 2-2 och matchen gick till förlängning.
FIK som kämpade på med bara en avbytare slet hårt, men det tog lång tid för den tillknäppta förlängningen att få ett avgörande. Först i den femte förlängningsperioden kunde Falket IK:s Mattias Hedström hitta nätmaskorna och glädjen var total. 1-0 i matcher till Falket IK!
Målen FIK: Ögren, Nygren, Hedström.

Den andra matchen blev aldrig spännande. Falket IK gick ifrån redan i början och kunde ta en komfortabel seger med 4-1. Stefan Hedberg blev stor matchhjälte för FIK och gjorde samtliga mål, det sista ett riktigt konststycke i form av en klack i sann Zlatan-anda. En taktiskt väl genomförd match av Falket IK som verkade fast beslutsamma om att ta revansch. Målen FIK: Stefan Hedberg 4.

Det bestämdes att den tredje matchen fick bli den sista, vilket innebär att Falket IK redan vunnit totalt. Det verkade dock inte försämra inställningen ett dyft hos Falket som fortsatte att slita både offensivt och defensivt. Stefan Hedberg var på målhumör och såg till att föra FIK till ledning sedan Ögren osjälviskt assisterat honom till öppet mål. Hedberg hade dessförinnan gjort samma sak, men Ögren valde att vägga förbi den uppsnurrade målvakten. Liksom i första matchen kunde Murbräckorna vända 0-1 till 2-1. En sen kvittering kunde dock återigen rädda Falket IK. Ögren dundrade upp 2-2 i nättaket efter ett snabbt "inkast" från långsidan. Denna gång fick matchen avgöras på "amerikanska straffar" där spelarna fick dribbla fram bollen från halvplan.
Chefarn tog plats i kassen och räddade samtliga straffar. Hedberg satte sin straff i andra rundan och Steinvall, som satte avgörande straffen mot Kalmar FF i cupen, visade stor kyla när han tunnlade in 2-0 i tredje straffrundan.
3-0 i matcher till Falket IK! Revanschen är fullbordad!
-Nu är det vi som kommer att ha ett psykologiskt övertag i cupen, kommenterade en lycklig Nygren efter sista matchen.
Målen FIK: Ögren, Hedberg.
Se samtliga bilder från matcherna genom att trycka HÄR!

       
        Murbräckorna verkade inte alltför nedslagna efter förlusterna...

Timrå brottade ner AIK!

FOTO: Chefarn

Inte ens fullsatta läktare eller Mikael Renberg kunde hjälpa AIK att bryta den usla trenden mot Timrå. På annandagen inkasserade Skellefteå sin fjärde raka förlust mot laget när man förlorade den sömniga matchen med 3-1.

Trots att den första perioden slutade mållös var den ändå matchens behållning med bra tempo och ett gäng målchanser. AIK hade chansen att ta ledningen i spel fem mot tre, men som så många gånger förut sviktade PP. Timrå spelade uppoffrande och klarade av anstormningen.Den andra perioden bjöd inte på något skönspel och matchbilden var tight med tillhörande gruff. Timrå fortsatte att dra på sig utvisningar vilket båda lagen drog nytta av. Erik Andersson gav AIK ledningen, snyggt framspelad av Dimitrakos. Timrå kunde några minuter senare kvittera i box play sedan Skrbek slarvat på offensiv blå. Timrås Fredrik Hynning tog fart och satte enkelt 1-1 mellan benen på Dahlberg i AIK:s kasse.

Även tredje perioden var tempofattig. Efter drygt tio minuter krutade Mikko Lehtonen in 2-1 till gästerna och det kändes direkt som om matchen var avgjord. AIK kändes uddlösa och på slutet kunde Mika Pyörälä fastställa slutresultatet 1-3 i tom bur.Mikael Renberg fick lämna isen som en förlorare i sin comeback.

Se Chefarns foton från matchen genom att trycka HÄR!

BJJ efter jul!I det senaste numret av Falketbladet kan man läsa om Steinvalls framgångsrika brasilianska ju jutsu-tränande. Under hösten har han tränat BJJ flera gånger i veckan och nu har han fått erbjudande att bli tränare för nybörjargruppen efter jul. Steinvall har tagit på sig uppgiften.
Chefarn och Nygren har nu bestämt sig för att börja träna BJJ, med Steinvall som lärare, efter nyår. Hebarn funderar också på att joina. Redan igår tjuvtränade Chefarn lite med Steinvall på Friskvårdskompaniet. I klippet nedan kan ni se exempel på BJJ-övningar.
 

Juldagskvällen!


Trots att närmare hälften av truppen saknade biljett till Hemvändarkvällen på Station 8, så sent som igår förmiddag, kom de flesta ut på krogen när dörrarna var öppna. Ett plötsligt sug efter party infann sig och alla försåg sig med biljett. Och vilken succé det blev!

Sent på torsdagseftermiddagen såg de sista i Falket IK till att skaffa sig biljett. Förutom Simon var alla som befann sig hemma ute på Stationen. Valley kände sig krasslig och sålde därför sin biljett till Chefarn.

Förfesten hölls på Friskvårdskompaniets relax-avdelning och det var awesome i vanlig ordning. Bastu, bubbelbad och slacker-TV-tittande är ingredienser som garanterar en lyckad förfest!

I vanlig ordning var det smockfullt ute på Station 8, men det kändes ändå inte som att det var lika tight i trapporna som det brukar vara. Bra musik, åtminstone nere, gjorde att många parkerade på dansgolvet stora delar av kvällen. Fiskdansen, hockeydansen och bratdansen, alla bockades de av på checklistan över genomförda moves.


Årets foto: Nygren blir slagen av B3.

En enorm mängd hemvändare från Sveriges och världens alla hörn träffades och hade trevligt tillsammans. En chefkväll som avslutades på Frasses och nattamat. Hur hade ni det? För att se de få bilderna som togs under kvällen, tryck HÄR!


Träning inför det stekheta mötet!


Idag har det tränats en del på Friskvårdskompaniet. Laddningen inför mötet med Murbräckorna är enorm och suget på revansch likaså. Den 27 december smäller det på Balderskolan klockan 14:00. Don't miss it!

  

  

 
 

Tomten som besökte Erikssons!

Igår var det julafton! Chefarn hade nöjet att träffa Tomten vid två tillfällen, först hos farmor och sedan hemma i Falket. Hos farmor har Tomten en tradition att bli fetare och fetare för varje år som går. Så här såg Tomten ut i år:

Hemma i Falket ett par timmar senare såg han ut så här. Glömde fråga vilken diet han går på!
En riskfylld afton!

                         

En riskfylld afton spenderades i Baz källaren den gångna kvällen. Chefarn, Stiffy, Valley, Baz, Karinen och Newdiggah deltog. Två omgångar av det taktiska spelet genomfördes, första gången "alla-mot-alla" och andra gången delades deltagarna upp i tre lag.
Chefarn tog hem första omgången sedan Baz fäste i Australien först utplånats av Hebarn. Sedan krossade Chefarn Baz två återstående länder och vände på sitt uppgiftskort som visade att han hade átt utplåna Baz som uppdrag.

I andra matchen delades det lag; Chefarn och Baz, Karinen och Valley, Hebarn och Nygren.
Baz och Chefarn var de två första deltagarna att lämna spelet. Sedan kunde Valley (och Karinen) defilera mot segern sedan Valley ockuperat Nord- och Sydamerika vilket ledde till enorma truppförstärkningar.
Lag Valley-Karinen vann. Karinen hade fyra länder, Valley resten!

   

Hockeyn på Falkträsket!


Igår spelades det hockey på Falkträskets blanka is!
13 tappra spelare skred in på Falket IK Arena för att göra upp. Först spelades en turnering med tre lag, sedan vanliga matcher med två lag och med fler avbytare. Dagen avslutades med ett mästarmöte som blev en riktig nagelbitare. Laget nedan gick segrande ur fighten sedan de vänt ett 6-7-underläge till vinst med 10-8. Johan Steinvall slog in den avgörande pucken.
Steinvall har haft ett lysande idrottsår och har ofta klivit fram i de viktiga lägena, ingen har väl glömt matchen mot Kalmar FF i Falket IK Cup!

För att se fler bilder från hockeyn, tryck HÄR!


Falket IK Ishockeycup


Imorgon är det premiär för Falket IK Ishockeycup!
Kom och se Sveriges bästa spelare göra upp på Falkträskets blanka is. 11:00 släpps pucken i första matchen.

Välkomna!

Revansch!I somras förnedrades Falket IK i öppningsmötet i Falket IK Cup. Murbräckorna vann enkelt med 3-1 inför ögonen på arrangörslagets egna publik.
Nu är det dags för revansch! Den 27 december ("tredjedag jul") möts lagen igen i vad som förväntas bli århundradets fotbollsmatch! Falket IK bjuder på entrépengen. För att vara säker på en plats, kom i tid! 14:00 är det avspark!

Läs allt om Falket IK Cup genom att trycka HÄR!

Karinens sista match?

                             
Igår spelade Karinen och Fredrikstad sista seriematchen innan juluppehållet.
Matchen mot tabelljumbon Östensjö slutade med massaker, 16-3 till Fredrikstad.

Östensjö blev en munsbit för Fredrikstad som fortsätter att hänga på Nor92 och Mållös i toppen av division 1 Östra.
Första perioden var dock målmässigt sett jämn och i första pausvilan var ställningen 2-2. I andra petade Fredrikstad in en högre växel och siffrorna rann iväg.
- Motståndet höll låg Korpen-nivå, säger Karinen som noterades för 1 mål och 2 assists i matchen som kan komma att bli hans sista.
- Ja, det blir i alla fall en pause nu på grund av jobbet.

Imorgon kommer Karinen hem. Han räknar med att vara hemma någon gång på kvällen.
- Vi åker 05.00 imorgon bitti. Det blir jag, Baz, syrran och hennes kompis Maria i bilen. Min Maria är redan hemma.

Falket IK säger välkommen hem!

Falketbladet!


NU FINNS SENASTE NUMRET AV FALKETBLADET UTE!

Nu finns Falketbladet, nr 2, ute på marknaden! För första gången någonsin har tidningen tryckts i magasinform. Det firar vi med att sälja den för det horribla priset 0,24 SEK. Chefarn kommer att dela ut tidningen till de som vill ha ett exemplar. Aktiva medlemmar i Falket IK har företräde till ett nummer, därefter guld- och stödmedlemmar. Passa på att boka ett exemplar...

Nygren på fräsig Norge-turné!

       På fredag kommer Nygren att ge trummorna vad de tål igen.

Förra helgen spelare Nils Nygrens band Fräs live på Läkarvillan inför hundratals nöjda i publiken. Redan i helgen spelar bandet igen, denna gång på en gymnasieskola i Mo i Rana, Norge.
- Jag vet inte om vi har några norska groupies än, men man kan ju hoppas att vi har det efter spelningen, säger Nygren.

Spelningen förra helgen har redan gett eko ute i Europa. På fredag, en vecka efter succén, åker Fräs till grannlandet i väst för att rocka loss på en gymasieskolas julbal. I fredags spelade bandet bara med akustiska gitarrer och Nygren klappade på en bongotrumma, denna gång kommer Nygren att ha ett fullt trumset att gå loss på. Efter förra spelningen trodde många att Nygrens sångröst skulle höja nivån ytterligare, men Nygren tror inte att han kommer att sjunga i Norge.
- Jag tror att jag gör mest nytta när jag slammrar bakom trummorna. Det går dåligt att sjunga samtidigt som man vevar som besatt.
    Nygren gick med i bandet så sent som i november och har redan blivit betald musiker. Bandmedlemmarna kommer att få två tusen norska kronor var för besväret på gymnasieskolan.
- Vår chaufför får lite pengar för bensinen också och vi bor och äter gratis hos Leivs föräldrar. Inte illa! säger Nygren.
    Efter spelningen kommer bandet eventuellt att besöka Mo i Ranas nattklubbar. Nygren är inte rädd att hypen kring bandet blivit för stor.
- Jag vet inte om vi har några norska groupies än, men man kan ju hoppas att vi har det efter spelningen.
    Nygren uppfattas av många som en man med båda fötterna på jorden, men när det gäller hans förmögenhet är han frispråkig. Han vet precis vad han ska använda gage-pengarna till.
- Till att börja med kommer alla intäkter oavkortat att gå till shyssta rims till min punkterade cykel. Därefter kommer jag att lägga allt på skumpa. Kanske att man skaffar ett bockstyre i rent guld...
    Bandet har ingen spelning inbokad efter helgens turné, men Nygren ser ljust på framtiden.
- Inget är klart än, men vi hoppas få klart med en spelning inom kort. Vi siktar på en i slutet av januari.

Nygrens äventyr med Fräs har bara börjat och han är redan en etablerad rockstjärna. Var ska detta sluta?


Karinen snart på väg hem!


Snart kommer Karinen hem för att fira julen i Skellefteå. Det blir inget långt besök, men under ett par dagar finns chansen att träffa honom. Falket IK tog pulsen på honom så här lagom till andra advent.

Hej Karinen!

Hej Danne!

Snart är det dags för hemfärd för att fira julen hemma! Hur känns det?
Som alltid när man ska hem, riktigt riktigt kul!

Vad hoppas du hinna med under juluppehållet?
Blir bara en kort sväng hem i år. Så det blir att hinna med mycket på kort tid. Men förutom att träffa er allihop, familjen och fira jul så skulle jag vilja hinna med att lira hockey och inomhusfotboll. Sen har jag biljetter till AIK-timrå på annandagen, ska bli grymt. Hoppas många av er vill med, in och köp ståplats om ni inte gjort det redan!

Du ska fira nyårsaftonen i Fredrikstad. Vad gör du om du får ett pris på Arslegalan som hålls i Skellefteå?

Tror inte det blir så mycket pris till mig, medioker säsong... Men skulle det bli ett pris så ska jag ställa upp på live webcam intervju/tacktal.

Hur har det gått med innebandyn? 
Innebandyn kommer i andra hand så för mig går det lite segt. Speciellt med poänggörandet. För laget så går det okej, vi vill upp i Elitserien men ligger 3a nu. 3 poäng efter. Vi får rycka upp oss efter jul om det ska bli serieseger.

Du blev ju norsk rikskändis när du dök upp i rutan på webb-TV. Har du fått något anbud från något filmbolag än? Kanske att medverka i någon TV-soffa i något morgonprogram?
Ha ha! Ärligt så såg jag inte ens att dom hade en kamera på den matchen. Så bra scoutat att du hittade den! Väntar fortfarande på anbuden, men varken jag eller min agent har hört nåt.

Exakt hur många kilon har du tänkt gå upp till nyårsafton? 3.6 kg Du har tänkt se AIK-Timrå på annandagen. Vad tror du om den matchen? 
Aik tar hem den matchen med 5-2. Dahlberg storspelar i mål och AIK:s målskyttar blir: Gabriell Karlsson, Dimitrakos, Forsell, Skrbek och Söderberg.

Hur följer du AIK från grannlandet?
Ibland blir det att se från canalplus eller myp2p.eu. Annars så är jag en flitig läsare av AIK bloggen på norran.

Chefspositionen då? Vad har du hunnit göra i höst? 
Oj det är en massa olika saker. Anställningar oh beställningar av allt möjligt är det som tagit mest tid. Sen står vi och försöker sälja medlemskap så vi får in lite kunder. Går lite segt men tror det kommer igång nu veckorna före jul.

Vad händer när 2009 tar sin början? 
Vi öppnar 3 januari så då blir det fullt upp framöver, Det känns ruggigt inspirerande!

Rykten gör gällande att du och Mariah ska flytta till Halden efter nyår. Vad har ni hittat för koja där? 
Ryktet är sant! Vi flyttar första januari. Har hitta oss en lägehenhet ganska nära Halden centrum. Lägenheten är rätt fin men huset den ligger i ser ut som ett ruckel. Men jag tror det blir bra där, maria ska lira fotboll i halden så då slipper vi pendla från Fredrikstad. Gästrummet står alltid tillgängligt för besök!

Hur blir det då med innebandyn?
Innebandyn ska jag lägga på is i januari, sen får vi se hur det blir med tid och motivation.

Hur tar ni er hem och när? 
20e så blir det bil hem med Baz!

Ni är hjärtligt välkomna hem!
Tack tack!

Lyckad EPP-runda!


       Fyra uteställen och tre förfester hanns det med under fredagskvällen.

I fredags var det EPP-runda för några ur truppen och det var aktiva Falket IK-spelare som joggade runt på de olika uteställena. Hela fyra klubbar hann besökas under kvällen!

Det hela började på Origo där en inköpt öl i baren innebar gratis lasagne. De giriga festdeltagarna dunkade i sig käket och gick vidare till NH. Där sveptes ytterligare en öl innan kosan styrdes mot Läkarvillan för att kolla in Nygren i hans Fräs-debut (läs mer om det i inlägget nedan).
När Nygren klivit av scenen och Läkarvillan stängdes förflyttade sig sällskapet till Ålidhem för att förfesta. Chefarn och Stiffy hann med att lira lite PES på Fysikgränd och Chefarn har aldrig gjort bättre ifrån sig (ett mål, två assists och 8,0 i betyg mot Benfica i Champions League)!
Efter PES-lirandet fortsatte kvällen hos Stiffy på Historiegränd med lite Mas-spelande och sedan hos Anna på Stipendiegränd. Slutligen blev det utgång på E-puben som var smockfull med folk. En riktigt grym kväll med många minnesvärda inslag! Se bilder från kvällen genom att trycka HÄR!


       Some things never change...


Fräs trollband publiken!


Coverbandet Fräs, med Nygren (längst till vänster) som trummis, gjorde succé på Läkarvillan.

Igår kväll spelade Fräs på Läkarvillan och Falket IKs Nils Nygren gjorde bejublad premiär som trummis i coverbandet. Lokalen var knökfull och publiken njöt av de ljuva tonerna.

Det var en fräsch Nygren som satt sig på sin barstol och muntert klappade på bongotrumman. Den kvinnliga delen av publiken tindrade med ögonen mot den blonade charmören och Nygren var inte sen att flörta tillbaka. När Nygren lämnade scenen i paus omgavs han genast av groupies, samtliga 10-poängare, men var en gentleman och utnyttjade inte sin position som superstjärna. De andra spelarna i Falket IK  försökte förgäves sola sig i Nygrens glans genom att uppmärksamma alla om deras vänskap med honom, men ansträngningarna var fruktlösa. Nygren hade alla lindade runt sitt lillfinger.


Fräs gjorde en fantastisk spelning och enda minuset (vilket i och för sig var ett ganska stort minus) var att Nygren bara sjöng med i en enda låt på hela kvällen. Han tog andrastämman i Jeff Buckleys fantastiska Halleluja och gjorde det med bravur. Publiken var alla överens efter spelningen: Mer sång av Nygren nästa gång!


Inte ens den manliga publiken kunde hålla händerna i styr när Nygren gick omkring i lokalen.

Bildquiz!

Hur många rätt får du på Falket IKs bildquiz? 10 frågor ska besvaras! Skriv in dina svar i en kommentar under inlägget. Tryck på bilderna för att förstora dem!1. Vem är det som just mottagit pris på Falket IK Cup:s bankett?2. Vem är det som svänger sina lurviga bredvid Karinen?


3. Vem är det som glupskt slevar i sig glass med Chefarn?


4. Vilket märke är det på biran som Chefarn sveper?5. Vem står överst på prispallen?


6. Vem är mannen som håller om Wallberg?


7. Vem är det som står näst intill Hebarn?8. Ser du vem det är som vill ha fred på jorden?
9. Någon har åkt på en knäskada. Vem är det Steinvall försöker hjälpa?


10. Mandy klunsar mot någon. Vem är det?

RSS 2.0