Första köpet från webshopen!

Chefarn hämtade idag, som bekant, första beställningen från Falket IKs webshop. En ivrig Chefarn slet upp den välpaketerade papp-lådan och fann 3 finfina plagg samt en mugg i kollit. Trycken ser bra ut och storleken på plaggen känns alldeles utmärkta.

Köp dina Falket IK-grejer HÄR!

Idag är det ju helt osannolikt populärt med modebloggar och Falket IK är inte sena med att haka på denna trend! Se här nedan "kvällens outfit" på Chefarn!

image164
Grön mössa från Falket IKs webshop (spreadshirt) med läckert tryck:
"Falket IK
Falkträsket"

Pris: Endast 139 :-

Tröjan är köpt från samma ställe. Huvtröja med snyggt tryck på framsidan. Lagnamnet med en krans runtom. Årtalet visar när klubben etablerades. Storlek Large.

Pris: Endast 349 :-


image165
Tröjans baksida...

image166
Randig t-shirt, också den från klubbens webshop.
Lagnamnet tryckt på bröstet mellan två av de svarta ränderna. Storlek Large.

Pris: Endast 219,90 :-image167
T-shirtens baksida.
Tryck: "No.1 supporter"
image169
Klubb-mugg, med klubbloggan tryckt på sidan. "Visa redan vid frukosten vilken klubb du tillhör!"

Pris: Endast 129 :-


Totalt pris för samtliga varor (inklusive frakt 59 kronor):
895,90 SEK.

Leveranstid:
6 dagar.

Ny marknadsföring!

Falket IK har fått mer och mer uppmärksamhet sedan klubben introducerades på Internet i mars 2006. Nu tar klubben ytterligare ett steg för att nå ut till allmänheten och för att ge alla fans en god chans att kunna följa aktiviteterna i och runtom klubben. Tryck på "LÄNK" nedan för att se vad satsningen handlar om!

                                                            LÄNK

OBS! Spara adressen på Favoriter på din dator så du enkelt kan hitta adressen i framtiden! En länk kommer också att finnas i länkarkivet på hemsidan (länk F)!

Chefarns möte med dr. Alban!

Alla fick igår ett SMS där Chefarn meddelade att han sett självaste dr. Alban på IKEA i kön till restaurangen där! Ett av de grymmaste ögonblicken i mitt liv (åtminstone topp 5)!  Dr. Alban måste vara en av Sveriges genom tiderna största musiker. Går under täckmantel som tandläkare, vilket också är grymt coolt! Efter att jag träffat Larionov kostade det pengar att röra mig, nu kostar det ännu mer! Minst en "hunka" ska jag ha för varje handslag.


Mobilfoto taget av Chefarn på IKEA.

Chefarn började hyperventilera och tugga fradga av glädje när han insåg att det var "tändläkarn" han stod framför och ville desperat få en bild på sig själv tillsammans med legenden, men denna gång sade Ida stopp för vansinnigheterna. Det fick bli en smygbild istället.

Här nedan kan ni kolla in en av alla klassiska musikvideos med dr. Alban! Se och njut!


RSS 2.0