Helgskvaller!

Här kommer lite skvaller om vad några ur truppen haft för sig den gångna helgen:

Karinen hänger med överklassen...

Enligt pålitliga källor var Karinen i fredags på ett tjusigt cocktail-party där han, tillsammans med sina jämlikar, i sedvanlig ordning smuttade på dyra drinkar, rökte kubanska cigarrer och pratade aktier. Enligt en annan, nästan lika pålitlig källa (Karinen själv), kände han sig något malplacerad på partyt och lämnade tillställningen tidigt. Kanske berodde det tidiga farvälet på att han hade match på lördagen mot UHC Grünenmatt, en match som Chur vann med 4-3 efter förlängning. Karinen lämnade planen poänglös, men om Baz julönskning (att Karinen gör 15 poäng i sista matchen) går in kommer Karinen hem till jul med åtminstone 16 poäng i bagaget. Låt oss hoppas på det! Nu väntar ett landslagsuppehåll för den schweiziska ligan och Karinen kommer därför att besöka Sverige. Han stannar ett knappt dygn i Stockholm där han och Maria ska sammanstråla för att göra ett besök hos Chefarn och Ida och för att ta en tur i storstan! Sedan vidare till Gävle. 9e november väntas han komma till hufvudstaden.

Mandy sparkar gamla lagkamraters stjärtar

Mandy hade i lördags match med sitt lag IKSU Ungdom, men det var inte vilken bortamatch som helst. Bussen tog truppen ca 13 mil norrut till Skelleftehamn för mötet med Rönnskär Railcare, laget som Mandy tidigare spelat för. Hemmalaget tog ledningen redan efter 22 sekunder och ett visst hopp tändes. Det släcktes dock snabbt av Falket IKs egen Mandy som drygt 4 minuter senare kvitterade till 1-1. Det blev startskottet till ett rejält ryck och IKSU Ungdom vann till slut med 8-4. Mandy har efter tre spelade matcher samlat ihop 4 poäng, fördelat på 3 mål och 1 assist. Inte illa pinkat! Semi-killen, som hon själv ibland kallar sig, hade också namnsdag i fredags! Grattis till det!

CK fick celebert besök

För ett tag sedan skaffade sig CK ett nytt jobb i den relativt nyöppnade inredningsbutiken Kvik, som är belägen på Solbacken. Hans uppgifter är främst lagerarbete, men han får också vara beredd på att konfrontera kunder i butiken. I lördags ställdes han öga mot öga med Chefarns föräldrar som enligt rapporter tyckte CK var en god försäljare. Han försökte kränga dem spegeldörrar. Under helgen fick CK också besök av Umeå IKs veteran Malin Moström som tittade förbi i butiken. Senaste becket!
På bilden kan du se CK trakassera en lagkamrat, i sann Lazio-anda, tillsammans med två andra ur truppen. Är det "kamratuppfostran" som gäller i FF?

Chefarn lirar Pro Evvo och brölar på Söderstadion

I fredags hakade Chefarn på sin arbetskamrat Christer till några av hans polare på Odenplan för att öla, käka pizza och lira Pro Evolution Soccer 8 (på xbox360), som nyligen kommit ut på spelmarknaden. Avsikten var att kanske senare "ta en tur på byen", men när Chefarn efter många timmars spelande sneglade på sin telefon stod det 02:30 på display:en! Det blev alltså ingen utgång, men en trevlig kväll var det. Chefarn visade att Pro Evvo-träningen tillsammans med Falket IK gett resultat. Många segrar blev det och Chefarn fick hänga in ett flertal vackra baljor!
Chefarn kom hem runt 4 på söndagsmorgonen och 4 timmar senare var det uppstigning för att ta sig till Stockholms InnebandyCenter för att spela dubbelmatch med giganterna Stilbo Printers Devils. Föga förvånande blev det åter två förödande förluster (5-9 mot Årsta Rhinos och 4-6 mot MO IF) och Devils är nu nästjumbo i Svenska InnebandyLigans lägsta division. Ingen lär väl höja ögonbrynen när jag rapporterar att Chefarn gick poänglös från båda matcherna?

Efter matcherna begav sig Chefarn och Krister till Söderstadion, tillsammans med Kristers svåger, för att se Hammarby-GAIS i Allsvenskans sista omgång. Första halvleken var ett grymt effektivt sömnpiller i 44 minuter. Då gjorde utskällde Hammarby-anfallaren Charlie Davies 1-0 till Bajen. Andra halvlek ägdes av hemmalaget och Bajen tilläts rusa ifrån till hela 4-0 efter 3 mål av nämnda Charlie Davies och ett av Sebastian Castro-Tello. Klacken skanderade ut följande ramsa när segern var säkrad. Se Petter Andersson sånär göra mål här!

En smolk i bägaren var dock att en supporter, i andra halvlek, slängde in en smällare på planen som exploderade precis bredvid linjedomaren och matchen bröts i ett par minuter. Idioti!!
  
De förbjudna Bengaliska eldarna brann på Söderstadion.


Det var allt skvaller som Chefarn hade att bjuda på. Är det någon som vill komplettera går det att göra genom att skriva en kommentar nedanför detta inlägg eller skriva i gästboken på Falket IKs officiella hemsida!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0