Veckans spelare vecka 25!

Motivering:

Fantastisk prestation i Byske på Lanternan-kvällen! Klar stämningshöjare, dock kanske inte för alla då han bröt mot ett av de 10 budorden (OBS! Bibelns budord! Inte Fevens, hennes höll han!). På Midsommar gällde samma sak bortsett från det med budorden då. På paintball-matchen var han starkt bidragande till att hans blåa lag tog hem den totala segern med 3-1 i matcher. Visade upp ett taktiskt kunnande, en brinnande vilja och ett gott engagemang! Ett stort minus dock på det hemska efterspelet där han också medverkade i allra högsta grad!
På söndagen spelades det beachvolley och veckans spelare var en av de mest framtonande lirarna på touren! Likaså på de efterföljande fotbollsmatcherna på A-torp! Har du listat ut vem det är? Inte? Se då vem det är genom att rycka på länken HÄR!

Veckans spelare vecka 24!

                                                     JOHAN STEINVALL

Under veckan som gått har det bara spelats ett enda Arsle och det var Vännfors som på söndagskvällen fick celebert besök då Falket IK gästade deras fantastiska arena (utrustad med bl a korvmojje). Detta är en del i den utvidgningsprocess som Falket IK är inne i för tillfället. Det var dock inget större publikhav som mötte upp sina idoler.
Publiken svek, men det gjorde inte spelarna som drog igång ett ruggigt tempo i spelet. Chefarn blev i sedvanlig ordning ofrivillig jubilör då han som förste man blev Arsle på den, för laget, nya arenan. Två träffar av fyra möjliga åkte han dessutom på!
Det egentliga "dragplåstret" var givetvis Baz återkomst på den svenska Arsle-cirkusen! Han var besviken på sitt eget spel efter matchen, något som får anses vara en god portion ödmjukhet. Comebakcen lovade gott inför kommande Arslen och den egentliga bakgrunden till hans självkritik är nog det antal skott som passerade över ribban istället för i klyk som han är van vid! När Baz kalibrerat sin bössa blir han livsfarlig!
Matchens lirare var annars Johan "Dirigenten" Steinvall som spelade oerhört inspirerat. Inte ens ett stenhårt skott från Baz beryktade bössa rakt i veka livet kunde stoppa honom. Efter en kort vila var han tillbaka på planen igen som om inget hade hänt. Blev ett Arsle, men inte ens det kunde hindra honom från att få titeln MVP! Härlig spelglädje, en nykomponerad målgest (i samarbete med Ögren) samt ett makalöst Master mind-spelande gör Jussi till Veckans spelare!
Gårdagens Arslen:
* Chefarn 1
* THC 1
* Steinvall 1

En ny regel stiftades också under gårdagen. Den kommer med stor sannolikhet att tillämpas framöver: "Har Du dåligt samvete får Du stå!" Det innebär egentligen bara att den gamla oskrivna regeln nu blir en fast regel.

Film från matchen kommer inom kort!

Baz countdown: 1 dag!

Den person som myntade uttrycket "Dan före dopparedan" visste nog inte att innebörden av det en dag skulle visa sig handla om något helt annat. I Falket-kretsar är det Baz hemkomst som kallas för dopparedagen och den infinner sig imorgon då vår siste lagkamrat Mattias Hedström åter sätter sin fot i vår vackra hemstad.
Det är alltså dags för sista delen i följetongen Baz countdown och Chefarn har föga chockerande knåpat ihop en liten film, i vilken vi åter får se glimtar av vår idol Mattias "Bazmazta" Hedström. Imorgon kommer han, då har du chans att se honom i egen hög person! Tills dess, håll till godo...

http://video.google.com/videoplay?docid=2552023344076142867

Resultatet från senaste omröstningen:

Hur mycket saknar Du Baz?

1. Mycket! Jag önskar han vore här!   -   3 röster.
2. Ännu mer! Jag hämtar honom själv!   -   2 röster.
3. Sjukligt! Är besatt av Baz!   -   32 röster.

VÄLKOMMEN HEM BAZ!!

Baz countdown: 2 dagar!

Livsnjutaren Baz

                                      

Det är bara att kolla på bilderna ovan och konstatera; Baz är en livsnjutare! Han har utseendet, grym stil, socialt bihang och bil (förhoppningsvis också körkortet kvar efter måndag). Det ligger som en aura runt honom som smittar av sig på de i hans närhet. Är Baz glad är man glad, är Baz peppad är man peppad, är Baz arg är man arg. I övermorgon är humörbarometern Baz tillbaka i schtaan! Fantastiskt!

Fortsätt rösta på hur mycket Du saknar Baz! Gör det här!

Baz countdown: 3 dagar!

Tryck på bilden för att förstora den!


Om ni tyckte det var nära igår kommer ni att tjuta av glädje när jag berättar för er att det nu bara är tre dagar kvar tills Baz anländer till Skellefteå igen! Gräv upp en mer upplyftande nyhet om du kan! Baz har blivit stor, så stor att han tillochmed fått en gata uppkallad efter sig! Bilden ovan är inget montage och är inte datagjord! Gatan finns på riktigt i Mölndal, i Götlaborg, och Chefarn tog bilden när han, Muckel och THC var på väg till Liseberg från Fredrikstad. Lite kuriosa är att Mölndals Pingströrelse håller till på Baazgatan!

Glöm heller inte att fortsätta rösta på hur mycket Du saknar Baz! Gör det här!


Baz countdown: 4 dagar!

Nu är det bara 4 dagar kvar go' vänner! Baz har sannolikt redan börjat packa grejorna och förbereda sig för hemfärden! Något man ofta förknippar med Baz är hans fantastiskt välvårdade frisyr! Den ligger alltid på plats, även efter en hårt krävande Arsle-match som innehållit flera nickar. Grymma hårsäckar, fantastisk hårarkitektur av frisören i kombination med ett makalöst vax sägs vara orsaken till "the great hairdue" som t o m skulle få Pierce Brosnan att tappa hakan av förtjusning!

På vilket foto nedan tycker Du Baz har snyggast frilla? Skriv genom att trycka på knappen "Kommentarer" längre ner.

1.    2.    3.
Tryck på bilderna för att förstora dem!

Glöm inte heller att fortsätta rösta på hur mycket Du saknar Baz här!

Baz countdown: 5 dagar!

image21
                 MATTIAS "BAZ" HEDSTRÖM

Nedräkningen har hunnit en dag till. Endast 5 dagar kvar
tills man återigen får skåda Baz välvårdade yttre och
träffa hans om möjligt ännu mer höviska inre. Falket IK
har passat på att via mail intervjua Baz om hans tankar
om vintern som varit och vad han hoppas sommaren
kommer att bjuda på! Läs intervjun nedan!
Glöm inte att fortsätta rösta här!


Hej Baz! Hur har du haft det i Fredrikstad i vinter?
Hejsan! Jag har haft det riktigt bra, kanske jobbat lite för mycket för min smak, men man måste ju för att klara brödfödan så.

Vad har varit bäst?
Bäst har senaste tiden varit, med det underbara vädret! För några helger sen besökte vi Liseberg och denna helgen har vi varit på Hvaler och solat och badat mest hela tiden. Kanon!

Hur känns det att komma hem till Skellefteå över sommaren?
Det känns fint, längtat efter det en längre tid nu. Saknar familj, vänner och såklart arsle!

Hur mycket ska du jobba i sommar?
0% av min sommar ska ägnas åt jobb! Chef!

Vem tror du blir årets spelare?
Årets spelare blir helt klart Stefan Hedberg, helt enkelt för att han är bäst.

Vem tror du blir Årets Arsle?
Andreas Ögren ligger bra till, han är för dryg helt enkelt, det gillar inte publiken.

Folket spådde i en tidigare omröstning att du skulle bli Årets spelare! Känner du press? Vad har du gjort för att motsvara detta förtroende?
Nja, press är någonting jag lever med varje dag bara genom att spela i Falket så det oroar mig inte. Gjort och gjort, jag har helt undvikit all form av fysisk aktivitet och ätit sämre än någonsin, kostexperten Johan Karinen beskriver min kosthållning som "En säker död". Sammanfattat kan man säga att jag gjort så lite som möjligt.

Vem längtar du efter mest i Skellefteå?
Det måste helt klart vara Ulf å Leif - leif! Sexig värre.

Vad längtar du mest efter?
Arsle i Falket såklart, få sänka några kalla med vännerna och grilla lite i nån stuga ser jag också framemot en hel del!

Vad ska du göra på Stadsfesten?
Dricka öl?

Vad önskar du dig allra mest just nu?
Att jag inte hamnar i fängelse för fortkörningen jag åkt fast för, farsan ska till polisstationen i Skellefteå på måndag, då får jag veta hur mycket för fort jag körde och antagligen vad mitt straff blir om jag accepterar det. Helspända nerver dygnet runt nu, fängelse är inget för mig (alla vill k**lla min stjärt!)!

När åker du tillbaka till Norge?
Beror lite på, Emelie kommer upp till Skellefteå den 26.e juli, sen får vi se när vi åker förbi Sthlm och fortsätter ner mot Norge. Förhoppningsvis är jag hemma till den 5.e-7.e augusti nån gång!

Tack Baz!
Falket forever!

Arsle 11e juni!

image24Ikväll har det varit Arsle igen! Det var på IP matchen spelades och premiär för säsongen för Stiffy! Han gjorde en fantastisk debut och det lovar gott inför kommande Arslen i sommar! Många mål, inget Arsle och finfina inlägg i en perfekt mixad kompott stod Stiffy för och var kvällens MVP i tuff konkurrens med flera andra! CK bjöd på flera spektakulära försök till konstmål, men sköt dock utanför ramen. Du kan se CKs kreativitet i filmen nedan! Blev kvällens första Arsle, men stannade på ett totalt. Chefarn verkar vara konservativ och inte heller den här gången tummade han på traditionen att bli kvällens sista Arsle... hans andra i matchen dessutom! Nygren var tredje man att åka på Arsle, Valley klarade sig undan utan större problem! Jussi/Dirigenten anslöt sent och fick därför börja på 11 poäng, men klarade sig också han undan Arsle.
 
Se film från kvällens match här!


Baz countdown: 6 dagar!

image20Baz har nu bara 6 dagar kvar i Fredrikstad innan han kommer hem för att tillbringa sommaren i härliga Skellefteå!
"6 days? But I want him noooow!" tänker alla direkt!
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge
heter det ju och visst är det något gott vi väntar på! Den pratglade och glade Baz tillför gruppen enormt mycket, inte minst när det är dags för Arsle. Killen planerar redan för en hemvändarmatch och bidrar alltid med idéer när det vankas en större tillställning. T ex är det han som håller i trådarna i Xperteleven-ligan och styr och ställer med god pondus! Snart är han tillbaka, den förlorade sonen, vår alldeles egna Baz!

Följ med på "Baz countdown", varje dag framöver tills Baz kommit hem!

Ny omröstning ute nu! Hur mycket saknar Du Baz? Du kommer till omröstningen genom att trycka här!

Veckans Spelare vecka 23!

                                                       FREDRIK LINDGREN

image18Fredrik Lindgren var hänsynslöst effektiv när det gällde att pricka Arslena under veckans enda match på tisdagskvällen. 3 stycken totalt och CK var 100-procentig! Starkt och imponerande! Fungerade fantastiskt bra ihop med förra veckans spelare Ögren och duon öste fullkomligt in mål! CK klarade sig dessutom undan 15 poäng och slapp alltså böja sig framåt! Ställdes aldrig riktigt på prov i målet, men en riktigt bra match gjorde han!
På fredagkvällen spelades det golf på Eddaplanen. CK, alias Schakalen, gjorde kanske inte sin allra bästa runda, men var stundtals riktigt underhållande och höll humöret uppe trots att han flera gånger skickade bollen "out of bounds".
CKs vecka: Betyg Utespelare: 4,5 Målvakt: 4

Se filmer från veckan här och här!

Veckans spelare vecka 22!

ANDREAS ÖGREN


Det är dags att för första gången kröna Veckans Spelare i Falket IK. Chefarn har utsett Andreas Ögren till Veckans spelare vecka 22 och han blir alltså den förste någonsin som får denna äro- och prestigefyllda titel.
Motivering: Ögren spelade oerhört inspirerat och gjorde en fantastisk match i premiären på IP. Gjorde snygga mål, visade upp en glädje som ingen annan och höjde sina lagkamrater. Andra matchen på Geten var han också en av de mest framstående spelarna och sammantaget  gör hans prestationer honom till Veckans spelare i Falket IK. Har gett många kritiker svar på tal efter att de haft dåligt förtroende för honom inför säsongen.Ögrens vecka:
Antal Arslen: 2 Snittbetyg utespelare: 4,5 Snittbetyg målvakt: 3

Tyck till om inlägget genom att trycka på "Kommentarer"  nedan!

Arsle lördag 2a juni!

image13

I lördags var det Arsle-match på Geten och det var grabbarna på bilden som deltog i spelet. Det bjöds inte på något skönlir, men några enstaka godsaker dök upp. Det var främst Hedman som bjöd på dessa och hade riktigt bra procent på rätt slagna inlägg och tog för sig ordentligt denna gång. Verkar ha tagit åt sig av kritiken han fick senast. Åkte dock på 2 Arslen, men var trots det MVP!
Ögren var återigen stabil och klarade sig utan Arsle. Inte lika het ute som senast, men ändå en av de mest framstående i ett för dagen blekt Falket IK.
Steinvall var den andre som klarade sig utan Arsle och var flitig på att hänga in tråk-ettor! Måste ha nått åtminstone tvåsifrigt antal av den sorten.
Valley var återigen ruggigt säker på att skarva Gwyneth-nickarna (se exempel på det i filmen nedan). Riktigt stabil och med fina inlägg, ett Arsle.
Karinen spelade sin andra match på hemmaplan och gjorde det bra. Ett Arsle är klart godkänt på en, för honom, ovan Getbergsplan.
Chefarn var blek och gjorde inget väsen av sig (hör och häpna) i lördagens match. Enda prestationen, förutom en perfekt träff på Muckels bajja, var att vinna en nickduell mot Chzärienh när han stod i mål! 1 Arsle på Chefarn.

      
Tryck på bilderna för att förstora dem!

Se film från lördagens match här!

RSS 2.0