Ögren-Chefarn/Väckarn 5-0

            Squash på IKSU, Chefarn till vänster på bilden, Ögren till höger.

Ögren och Chefarn/Väckarn lirade igår squash på IKSU, något som borde ha givit Ögrens självförtroende en rejäl boost. På en timme hann de två spelarna avverka 5 set och samtliga vanns av Ögren. Chefarn var inte nära att hota sin överman i något av seten och i sista stod det 14-1 i Ögrens favör innan Chefarn till slut kunde putsa till siffrorna (15-9).

-Fantastiskt kul att lira, trots den blodiga massakern! sa den oförskämt glada förloraren strax efter matchens slut.

Falket IK vinnare!Idag spelade Chefarn, Ögren och Stiffy beach volley på IKSU. På andra sidan nätet stod 3 av Ögrens klasskompisar. Det blev rena rama promenadsegern för Falkträskets stolthet och en duktig utklassning.
Falket IK tog hem det jämna första setet efter ett inte allt för förtroendeingivande spel. I andra var det Falket IK för hela slanten och Ögren visade vilken fantastisk serve han har. Det gjorde han egentligen hela matchen igenom och bidrog starkt till den enkla segern.
Stiffy stod för dagens block och ägde stundtals nätet. Några riktigt förnedrande lyftningar över motståndarnas block hann han också med.
Chefarn var den svagaste länken i FIK idag och kan bättre. Fick in några fåtal smashar och en och annan räddning, men bör höja sig till nästa match.
På en timme spelades det 4 set, Falket IK tog hem dem alla. Det sista setet blev också det tightaste, men hjältarna från Skellefteå visade att klass slår vilja och vann det med 21-18.

Chefarn nöjd med sommaren!


Hejsan! Vad tycker du om den gångna sommaren?

Jag tycker den var chéf! Luktar väldigt mycket reunion om den gångna sommaren och det tycker jag bara har varit kul! Härlig stämning och då tänker jag främst kanske på cupen, festen i Anderssons bonnstadskammare och allt partajjande på "Skellefteås bästa förfrstställe"!
Uselt väder (sämre än 2007?), men trots det tycker jag att jag hann med i princip allt jag ville med sommaren. För lite Arsle dock!

Vad tycker du om Falket IK Cup?
Jag måste säga att jag är fantastiskt nöjd med resultatet, både hur det gick för Falket IK resultatmässigt och hur allt fungerade runtomkring! Vi var riktigt usla mot Murbräckorna och jag var övertygad om att det var kört efter den förlusten! Sen började vi lysande mot Kalmar för att sedan ligga under med mindre än minuten kvar! Då steg Steinvall fram som lagets frälsare två gånger om och såg till att vi gick vidare till slutspel! Helt sjukt att man kan bli så glad när det stod klart att vi nått semi! Väl där blev vi ju duktigt fistade av MB Hooden!
Sedan var jag grymt nöjd med arrangemanget! Tycker att vi gjorde ett strålande jobb utanför planerna och alla såg ut att ha det bra under dagen! Det har sagts förut, men jag kör det igen: FAN, vad tur vi hade med vädret också!! Hoppas för allt i världen att det blir en cup nästa sommar också och att den där chefiga väderguden ger oss sol då också!

Hur var Arsle-säsongen?
Alltså, alla vet ju att antalet spelade matcher var hårresande dåligt! Men de få gånger vi spelade tycker jag det var kvalité i spelet! Det nya målet borde dock ha blivit använt betydligt mer! För alla som tvivlar; det kommer att hållas en Arslegala till jul, eventuellt nyår, så börja redan nu fundera på vem du vill utse till lagets bästa på de olika positionerna och bästa spelare TOTALT! Svårt att säga vem som var bäst, jag tror jag vet vem som får min röst, men det håller jag för mig själv...

Betyg på sommaren?
Alltså, jag jämför numera alla somrar med sommaren 2006 (solklar 5:a i betyg) som jag tycker var den bästa i mitt liv! Årets sommar var grym, ja riktigt jäkla kul, men jämför man med den så blir det "bara" en 4:a. En stark sådan tror jag faktiskt!

Tror Du att Du kommer att vara i Skellefteå nästa sommar?
Ja, det är jag övertygad om! Jag älskar Falkträsket (no shit?) och Skellefteå på sommaren! Hoppas dock att vi nästa sommar gör nån klassisk utflykt i stil med de gamla Ö-viks road trip:parna vi gjorde förr i tiden när vi var unga och fräscha! Inte dit då of course, men nånstans!

Vad händer nu i höst?
Jag har börjat plugga till journalist på Strömbäcks folkhögskola och det är så jävla kul!! Riktigt bra klass med fantastiska människor, riktiga original allihopa...på ett positivt sätt! Bra lärare också och återigen, skitkul på lektionerna! Nästa vecka (vecka 39) har vi redaktionsövning för första gången, vilket innebär att vi tillsammans i klassen ska göra en 12 sidor lång tidning. På lördagen (27e september) blir det korridorsfest i Chefarns korridor på Fysikgränd 13C och alla som läser det här är inbjudna! Hör av er till Chefarn, verkar som om det kan bli crowdy!

Något annat speciellt inplanerat?
Nej, kommer inte på något! Hade så gärna velat se Coldplay som lirade i Globen nyligen, men ingen var sugen, så det blev inget! Annars är det väl bara skollunk som gäller i höst! Lät trist, men tror det blir king! Ska väl bli ett och annat party då och då. Ser gärna att vi styr upp många beach volley-matcher på IKSU också!

Har du någon idé på något kul vi kan hitta på i jul?
Ja, jag har en idé som jag har börjat fundera på på senare tiden. Att fixa en egen fest på juldagen... Vi hyr t ex. Brännanskolans matsal och så fixar vi nån som kan snurra skivor och bjuder in de vi vill umgås med (i god tid såklart) och ser om det finns något intresse för det. Vi tar...tja, 30-40 spänn/skalle som vill komma så täcker det hyrkostnaden.
Vi slipper stå och trängas med alla svettiga och äckliga på Station 8:s dansgolv, vi får umgås precis med de vill träffa och vi kan se till att DJ:n lirar de låtar vi vill höra! Vet inte om det skulle funka. Ni får gärna skriva här under eller i gästboken på Falket-sidan vad ni tror om idén! Alla kanske hellre vill gå på Stationen...

Vad önskar du dig allra mest just nu?
Att min utbildning fortsätter att vara lika chef som den börjat, att alla får en chefig höst och att alla, en gång för alla, erkänner att jag är Chefarn. Tror det är möjligt...

5 snabba:

Family Guy eller Simpsons?
Jag är ju det största Simpsons-fanet genom tiderna, men måste säga att Family Guy är mycket roligare! Tyckte inte alls det i början, men insåg snabbt att Family Guy är så sjukt bra!! Se bara klippet längst ner här.
Somna i sängen eller somna i TV-soffan? Somna i TV-soffan är topp 4 bland det skönaste i världen!
Susanna Kallur eller Karolina Klüft?
Kallur! Håller med Baz; Klüft är bara jobbig nu! Hon var charmig i 12 sekunder. Dessutom är Kallur lika fräsch som en saftig vattenmelon en tokvarm sommardag "downtown"!
Skellefteå FF eller Robertsfors IF?
"Robban". FF har blivit så usla sedan CK lämnade skutan! De har bara haft tur i år... och Petter Gutavsson.
Studera eller jobba?
Studera!


Coolt att plocka bär!

Det har startats en pajkastning mot Chefarn på Falket IKs gästbok angående att Chefarn plockade bär den gångna helgen! Pajen som Chefarn satte i sig efter bärplockningen fick de dock inte tag i och nu har Chefarn gjort en film som visar exakt hur häftigt det är att plocka bär! Våga påstå något annat efter att du sett det här...


Chefarn plockar bär!Idag har Chefarn varit ute i Falket-skogen och plockat bär, tro det eller ej! Den tidigare så avskyvärda sysselsättningen var idag förvånansvärt underhållande, förmodligen mest beroende på att det fanns så mycket rött och blått på marken.

En och en halv plockare bär fixade Chefarn ihop. Ikväll ska Chefarns mor baka blåbärspaj! Lätt värt mödan...

Ikväll blir det öl och Bomberman-spelande hos Valley. Läckert!

Baz besviken på Arslesäsongen!


Baz är den tredje som skickat in sina svar på den mailintervju som gått ut till samtliga spelare i truppen. Läs hans svar här nedan!

Hejsan! Vad tycker du om den gångna sommaren?

Tjaaa!
Den gångna sommaren var ok, inte en av de allra bästa men klart topp 23 iaf...
Bäst var såklart cupen, jag vet att alla svarar det men vad kan jag säga? Succé.
Sämst var utan tvekan vädret, som förstörde många potentiella arslekvällar! Skandal är det enda ord jag kan komma på som beskriver vädret.
Jag hann väl med det mesta, även om jag gärna kunnat stanna hemma längre...fick inte vara med på paintball!
Och Nygren fixade ingen kajaktur heller. :(
 
Vad tycker du om Falket IK Cup?
Succé. Rätt lag vann definitivt inte, vi borde ha stått som segrare...
Falket gjorde en grym cup tycker jag, alla presterade bra fotboll!
 
Hur var Arsle-säsongen?
Den var usel, dålig närvaro, dåligt väder och allmänt slapp inställning från många håll....måste nog kröna det här året till tidernas sämsta arslesäsong. :(
Bästa spelaren blir svår att utse i år, men pga Nygrens skada (min favorit till segern) så tror jag nog att Hebarn är det enda vettiga alternativet.
 
Betyg på sommaren?
Det får en 2.a...alldeles för kort hemmavistelse, dålig arslesäsong, uselt väder...ja, int fan var det mycket roligt! Hehe.
 
Tror Du att Du kommer att vara i Skellefteå nästa sommar?
Jadå, det kan jag garantera. Om jag inte fastnar i utlandet nånstans pga flygplatsstrejk eller liknande.
 
Vad händer nu i höst?
Jag jobbar som en galning i Fredrikstad...
 
Något annat speciellt inplanerat?
Det blir lite nöjen iaf, Norge - Holland i oktober samt endel hockeyresor med Karinen är högaktuella.
 
Har du någon idé på något kul vi kan hitta på i jul?
Vi kan kosa oss!
 
Vad önskar du dig allra mest just nu?
Att idioterna som äger LFC säljer illa kvickt! Den som köper kan vara fattig, jag bryr mig inte...bara det inte är en lögnare. Lying bastards, get out of our club!
 
5 snabba: 
 
Family Guy eller Simpsons? Vafan är Family Guy? Simpsons såklart.
Somna i sängen eller somna i TV-soffan? Sova?
Susanna Kallur eller Karolina Klüft? Gillar inte friidrott. Men om jag måste så blir det Kallur för att hon inte är Karolina "jag är jävligt skenhelig och tråkig" Kluft.
Skellefteå FF eller Robertsfors FF? Liverpool.
Studera eller jobba? När man studerar så betalar man pengar, när man jobbar så får man pengar. Svårt val? Jobba! ;D
 
Tack för att du tog dig tid! ha det gott!
Det blir 50 miljarder, du kan betala till min sekreterare.

Stiffy nöjd med sommaren!

       

Falket IK har nu fått svar av Stiffy på intervjun som skickades ut för typ en månad sedan! Här nere ser du hans svar.

Hejsan! Vad tycker du om den gångna sommaren?

Bäst var fan cupen alltså, glädje rakt igenom. Riktigt ball med festivalen å midsommar också! Dock alldeles för lite arsle!! 

Vad tycker du om Falket IK Cup?
Jag sa ju just det, glädje rakt igenom!! Det var grymt nice att vi gick vidare, tror vi presterade nästan max. Trist bara för Kalmar att de missade slutspel. Ändå impad av fotklanen! Jag tycker Steinvall å Mandy visade mest i vårat lag, stor eloge till Nisse också som spelade utan ledband i ena foten!! 

Hur var Arsle-säsongen?
Den var nog inte sämre, men kortare å mindre aktiv. Mycket var Nygrens skadas fel, då han är en eldsjäl som behövs för att det ska bli kul. Där tappade vi en viktig kugge, sedan har många varit lite för upptagna! Jag tycker Steinvall var duktig, Baz likaså!

Betyg på sommaren?
Jag ger den en 4, då räknar jag även USA trippen som en del av sommaren. Men det är alltid lika härligt att se alla igen!! 

Tror Du att Du kommer att vara i Skellefteå nästa sommar?  
Troligen slutar det väl så. Ska du det?? 

Vad händer nu i höst? 
Jag är i Umeå å briljerar med lite härliga människor, kul att så många kommit hit!
 
Något annat speciellt inplanerat? 
Ok
 
Har du någon idé på något kul vi kan hitta på i jul?
Inhomhuscup!? Fiskedamm? 

Vad önskar du dig allra mest just nu?
Blood Diamond DVD-box å ett par blå/grå shorts! 
 
5 snabba: 
Family Guy eller Simpsons? Family
Somna i sängen eller somna i TV-soffan? Sängen
Susanna Kallur eller Karolina Klüft? Kallur, Kallur, Kallur
Skellefteå FF eller Robertsfors FF? Där Fredde lirar
Studera eller jobba? Studera
 
Tack för att du tog dig tid! ha det gott!
Men du då!

Mandy om sommaren och hösten

             
Falket IK har skickat iväg en mailintervju till Mandy om den gångna sommaren och den stundande hösten! Läs hennes tankar här nedan!

Hejsan! Vad tycker du om den gångna sommaren?

Hej! Sommaren var faktiskt så fantastiskt bra! Bäst var cupen, jobbet och att så många gamla "gäng" hängt med varann (Vi, Frida & co, Olov med vänner osv). Riktigt roliga kvällar på neregolvet på Station 8 även haha! Sämst var vädret förstås, även om jag vanligtvis alltid minns att det varit bra väder. Nu också, jag kommer bara ihåg sol =) Men några fler stranddagar hade inte varit fel. Jag hann som vanligt med mer än jag trott, bara kul att jobba och jag tycker inte att jag missat nåt. Wakeboard, spelkväll, fotboll, Umeå, innebandy, mor&far, Falket, stugan, vänner, inlines, besök från södern, läsa, sova för lite, Erik, sola, vigslar, fotbolls-EM, Station 8...grym sommar!
 
Vad tycker du om Falket IK Cup?
Rätt lag vann. Murbräckorna överraskade när de tog hem gruppen, Kalmar FF överraskade när de inte gick vidare. Vi var en fantastisk organisationsförening med Danne i spetsen (just i det här fallet kan vi säga Chefarn) och gjorde bra ifrån oss. Vädret skrällde mest av alla och det höjde hela cupen enormt! Grym uppslutning av publik, roliga matcher, bra folk och riktigt härlig stämning. Finns inget annat än en repris nästa år! Då blir det mat på banketten, det var det enda som saknades.
 
Hur var Arsle-säsongen?
Jag kan inte uttala mig här. Jag har varit med lika lite som vanligt men är glad ändå =)
 
Betyg på sommaren? (1 är lägsta betyg, 5 högsta.)
5, lätt! Motivering kan läsas mellan raderna i svaren ovan. Alla aktiviteter är inte alltid det viktigaste, men det har bara varit en så lyckad och lycklig sommar...
 
Tror Du att Du kommer att vara i Skellefteå nästa sommar?
I don't know. Det beror på, antingen i Skellefteå, Umeå eller nån annan stans, beroende på vart/om jag får jobb och beroende på om jag vill tillbaka till Alhem =)  Kommer i alla fall hem minst några veckor.
 
Vad händer nu i höst?
Jag är i Prince George i nordvästra Canada, jag pluggar ekonomi och outdoor recreation. Har lagt mitt eget schema och har lyckats bli ledig (alltså pluggdagar) tors-sön varje vecka. Blir förhoppningsvis mycket hiking & brädåkning, snön ska komma i mitten av oktober sägs det. Låter helt ok att bästa stället i närheten heter Powder King...
 
Något annat speciellt inplanerat?  
USA (New York till Florida) mellan 17dec och 15jan med Erik, nice! Sen hem till Norrland och Umeå och allt kul som väntar där. Då ses vi mina vänner!
 
Har du någon idé på något kul vi kan hitta på i jul?
Tyvärr är jag icke around. Om jag får en snilleblixt kommer ett tips.
 
Vad önskar du dig allra mest just nu?
 
Bra väder, mycket snö tidigt och en lyckad höst här i PG.
 
5 snabba: 
 
Family Guy eller Simpsons? Simpsons
Somna i sängen eller somna i TV-soffan? I sängen
Susanna Kallur eller Karolina Klüft? Kallur
Skellefteå FF eller Robertsfors FF? Skellefteå FF + CK
Studera eller jobba? Variera
 
Tack för att du tog dig tid! ha det gott!
Ha det fint allihopa!! Kram & hej!


Läs Mandys resedagbok genom att trycka HÄR!

RSS 2.0