Premiär på IP!

31/5 2007 Skellefteå: Idag var det alltså Arsle-premiär på IP. En solig och riktigt varm sommardag med grönt, dock något högt gräs och "rätt" antal spelare. Alla förutsättningar var perfekta för att det skulle bli bra spel och självklart blev det också så. Det var fem ruskigt överpeppade grabbar som entrade den klassiska arenan klockan 15.00 svensk tid. Efter en trevande start kom spelet snart igång och som det gjorde det. Målen avlöste varandra och många av dem väldigt snygga. Fantastiskt kul att vara igång och glädjen var enorm! Läs spelarbetygen nedan!

image3Ögren var i vanlig ordning skottvillig, spelade utmärkt Arsle 
och blev dagens främste målskytt. Han knoppade in nick efter
nick och använde sig av sin berömda högerdoja; fick t ex på en
perfekt pressad volley som satt som klistrad i nätet bakom en
chanslös Valley. Märktes inte att Ögren kom direkt från vinter-
uppehållet. Som alltid visade han upp en enorm glädje efter målen!
Stark kandidat till Veckans Spelare (premiär i veckan!).
Antal Arsle: 2 Betyg: Utespelare: 5 Målvakt:MVP!

image4Valley fick det tvivelaktiga nöjet att bli förste man att "bend
over" på IP för året. Lehmann hade oturen att hamna i kassen
då Ögren hunnit kalibrera in sin bössa!Spikade igen efter
Arslet! I sedvanlig ordning fanns han där, vid bortre stolpen,
lömsk som en räv och grymt effektiv i sina avslutningar.
Visade upp stor offervilja och som alltid viktig i luftrummet!
Antal Arsle: 1 Betyg: Utespelare: 4 Målvakt: 3


image6CK använde sig omedelbart av sitt tyngsta artilleri med konst-
sparkar, kamikazenickar och ett sjukt målvaktsspel. Inte konstigt
att han i våras fick * i betyget för sitt keeper-lir. Makalösa reflex-
räddningar blandades med en greppsäkerhet som skulle göra Willis
Ochieng grön av avund! "Bestal" Chefarn på ett givet mål efter att den senare fått perfekt volleyträff från nära håll. Något blek i sina avslut, men premiären lovade gott för CK!
Antal Arsle: 0 Betyg: Utespelare: 3 Målvakt: 5

image7
När truppen inte lyckades samla ihop tillräckligt med folk är det bra att ha tillgång till riktigt kvalificerade ersättare. Hedman (alias Fuckface) är en av dem. Han har en grym kapacitet med utmärkt målsinne och precisa inlägg. Agerade dock något blygt idag och hade kunnat ta för sig mycket mer. Vågade sig på försök till konstsparkar, men var något anonym. Han har valt att vara sin namne (Magnus) Hedman i kassen. Var riktigt tät och klarade sig undan Arsle! Antal Arsle: 0 Betyg: Utespelare: 3 Målvakt: 4


image10Chefarn valde snabbt att hålla sig på inläggspositionen strax till vänster sett från målvakten och gjorde det stundtals ritkigt bra. Hittade ett fint och effektivt samspel med Ögren som resulterade i flera mål. "Inte svårt att assistera en Ögren i högform" kommenterade Chefarn efter matchen. Darrade något i sitt målvaktsspel och var ödmjuk nog att inte bryta traditionen att bli dagens sista Arsle. En tråkvolley gjorde att Chefarn fick sin 15e poäng och han hade bara att "buga och ta emot". Chefarns adelsmärke, huvudspelet, fungerade bra och som tidigare nämnt också inläggen. Antal Arsle: 1 Betyg: Utespelare: 4 Målvakt: 2


Sammanfattningsvis var det en riktigt bra premiär! Imorgon kommer Karinen och Steinvall hem. En hemvändarfest är inplanerad på lördag där också Arsle står på dagordningen. Då räknar vi med att dessa två herrar är klara för spel.

Se en kort filmsnutt från dagens lir här!

Chefarn utser Veckans Falket-spelare!

Från och med att samtliga spelare i truppen finns på hemmaplan kommer Chefarn att börja utse Veckans Falket-spelare. Vem det blir varje vecka kommer att presenteras på den här sidan.
Om inte samtliga spelare är hemma innan 1/6 kommer veckans spelare ändå att börja utses.

Chefarn, Webmaster Falket IK.

RSS 2.0