Arslegalan!På nyårsaftonen hölls den andra Arslegalan i historien och fyra priser delades ut. Läs allt om det här nedan!

Bäste målvakt

Motiveringen löd:
"Han gjorde ett fantastiskt bra inhopp i cupen och överglänste sin företrädare i kassen. Han har en hög lägstanivå, men behöver fortfarande putsa på de höga skotten. Han har alltid varit högt upp på rankingen över de bästa målvakterna och många trodde att han skulle få utmärkelsen redan förra året. Då blev han snuvad på priset, men i år är det äntligen hans tur. Årets målvakt i Falket IK 2008 är Fredrik Lindgren."

Att CK blev utsedd till Årets målvakt var ingen större skräll trots låg närvaro. Han gjorde två grymma matcher i cupen och såg till att hålla Falket IK kvar i semifinalen mot MB Hooden. Möjligtvis kom utmärkelsen ett år för sent...

Bäst inlägg

Motiveringen löd:
"Han har haft bra samarbete med i stort set alla i laget och har bjudit på flera grymma mackor på Falket IPs gröna matta. Sylvassa krossbollar har varit melodin i år och det finns en anledning till att han kallas "radar". Bäst inlägg i Falket IK 2008 har Johan Steinvall."

Kanske en liten överraskning och t o m Steinvall såg förvånad ut.
- Jättekonstigt att jag fick priset eftersom jag inte slagit ett enda inlägg i år. Det här priset borde Stefan ha fått! sa han i sitt tacktal. Nu var det kanske inte en så stor skräll. Johan har gjort det bra på samtliga positioner i år och ingen lär ha något att säga emot.

Bäst i boxen

Motiveringen löd:
"Bäst i boxen är synonymt med bästa avslutare. I år har spelaren varit vansinnigt effektiv och öst in mål, såväl på IP som i cupen. Han avslutade också året med ett gäng kassar mot Murbräckorna och är en värdig mottagare av titeln "Bäst i boxen". Bäst i boxen i Falket IK 2008 är Stefan Hedberg."

Kanske den på förhand mest solklara utmärkelsen. Hedberg har varit lysande hela året och otroligt målfarlig. Andra året i rad han mottar priset för bästa spelare i boxen. Stort!

Bästa spelare

Motiveringen löd:
"Hans utvecklingskurva har pekat brant uppåt de två senaste säsongerna och idag är han en av de viktigaste spelarna i Falket IK. Under 2008 har han varit i en klass för sig. Han har haft högt deltagande och stått för fantastiska prestationer, inte minst i Falket IK Cup där han på egen hand såg till att Falket IK tog sig vidare. Årets spelare i Falket IK 2008 är Johan Steinvall."

Inte heller oväntat! Steinvall har varit riktigt bra i år och är numera en stöttespelare i Falket IK. Fantastisk i defensiven i cupen och otroligt kylig i avgörandets stund mot Kalmar FF. Grod-målet mott AETT en annan höjdpunkt från cupen. Har egentligen stimmat hela året!
Fick utmärkelsen med två fler röster än tvåan Amanda Lundmark.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0