Intensiv Halloween-helg!Den gångna helgen hände det mycket i Umeå! Stiffy och Jonsson var på lördagen på Halloweenfest och gjorde ett sjukt bra jobb med sina utklädnader som ni kan se på bilden ovan! Fotona på de två hjältarna började cirkulera på facebook tidigt söndag förmiddag och har sedan dess spridit sig som löpeld över nätet.

Chefarn gick in med inställningen att ha ett lugnt veckoslut, utan vare sig fest eller utång. Det sprack redan på fredagen. En enorm taggning hos korridorskamraterna förvandlade den lugna fredagskvällen till spontankorridorsfest och förstörde Chefarns planer. Det blev istället en utklädnadsfest med pirattema. Chefarn och korridorskamraterna gick sedan vidare till en annan förfest, men när det var dags för utgång tackade Chefarn för sig! Kanonkväll!

På lördagen lagades det först tacos hos Ögren och Carro på Geografigränd innan det var dags för bio och Bond - Quantum of solace. Änne än gång gjorde Daniel Craig bra ifrån sig som Bond, även om filmen inte kom upp i samma höga standard som Casino Royal.
Efter bion blev det sällskapsspel, Svea rike, hos Ögren där Nygren i sista omgången lyckades passera både Ögren och Valley och vinna partiet. Chefarn öppnade spelet riktigt bra och ledde efter ca 5 spelvarv. Sedan rasade allt och Chefarn slutade på 1 anseendepoäng med 0 förläningar, 0 handelsmän och 6 kronor på handen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0