AIK-Frölunda!

Chefarn och många andra i truppen var igår och bevittnade Skellefteå AIKs möte med Frölunda i Skellefteå Kraft Arena. En rafflande match som slutade oavgjort 4-4 efter att båda lagen stått för varsinn vändning.
AIK stod nog för den större av dem då de vände ett 1-3-underläge till ledning 4-3. På slutet av matchen plockade dock Frölunda sin keeper och det gav utdelning till slutresultatet 4-4. Oerhört irriterande att AIK på nytt tappade poäng på slutet av matchen (mot Djurgården släppte de in 3-2-målet med mindre än halvminuten kvar att spela). 1 poäng hemma mot Frölunda är dock ändå inte katastrof får man väl säga.
Det som är härligt att se är att AIK inte är avsevärt sämre än något lag i serien, utan att de absolut kan ta poäng mot vem som helst. Idag var hemmalaget dock något ( läs "väldigt") veka framför egen kasse där göteborgarna tilläts ta många returer och också göra mål på det viset.

En bra match med många mål och premiär för Chefarn i nya arenen var en riktigt härlig upplevelse som man kommer att komma ihåg med vistelsen hemma över jul. Jimmie Ericsson stod nog för matchens prestation då han elegant gjorde AIKs kvittering till 3-3. Se målet här

Sämst på planen annars var utan tvivel domare Niklas Persson som såg ut att trivas alldeles för bra med sin visselpipa. Sjukt usel bedömning, åtminstone de två första perioderna, bidrog till att lagen knappt fick spela 5 mot 5 under matchens första 40 minuter.