Rena rama sjukstugan...



En epidemi verkar ha slagit ut bland Falket IK:s spelare. Valley har haft över 40 grader i feber liksom Fredrik "CK" Lindgren. Den sistnämnde är känd för att vara drama queen och han visade åter tendenser till det i sitt meddelande på klubbens hemsida.
- Det har varit värre, men nu är jag nere på 338.5 grader.

Baz har också haft hög feber och kommer med största sannolikhet inte att kunna vara med på nyårsfirandet! Idag hade han 40 graders feber för fredje dagen i rad! 
- Baz var ett av de större dragplåstrena för att locka utomstående. Riktigt tråkigt och ett tungt avbräck för Arslegalan! Tur att de redan bokat sina biljetter. No refunds! säger Daniel "Chefarn" Eriksson i ett pressmeddelande.

Idag har Chefarn varit uppe och hjälpt sin far isolera taket i Falket. På vinden hittade han en Norra Västerbotten från 24 september 1999. I den annonserade tidningen att det var dags för länslagsläger. Gissa vem som blev skickad? Falket IK:s Mattias "Baz" Hedström.
Även B-lagets Mikael Hedman och inhyrde målvakten i cupen Nils Renström var kallade. Ni hittar fler "kändisar" om ni ser på listan!


Kommentarer
Postat av: En utomstående på listan..

Vill önska alla falket lirare ett gott nytt år!

Puss från Chrille L

2008-12-31 @ 16:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0