Lyckad EPP-runda!


       Fyra uteställen och tre förfester hanns det med under fredagskvällen.

I fredags var det EPP-runda för några ur truppen och det var aktiva Falket IK-spelare som joggade runt på de olika uteställena. Hela fyra klubbar hann besökas under kvällen!

Det hela började på Origo där en inköpt öl i baren innebar gratis lasagne. De giriga festdeltagarna dunkade i sig käket och gick vidare till NH. Där sveptes ytterligare en öl innan kosan styrdes mot Läkarvillan för att kolla in Nygren i hans Fräs-debut (läs mer om det i inlägget nedan).
När Nygren klivit av scenen och Läkarvillan stängdes förflyttade sig sällskapet till Ålidhem för att förfesta. Chefarn och Stiffy hann med att lira lite PES på Fysikgränd och Chefarn har aldrig gjort bättre ifrån sig (ett mål, två assists och 8,0 i betyg mot Benfica i Champions League)!
Efter PES-lirandet fortsatte kvällen hos Stiffy på Historiegränd med lite Mas-spelande och sedan hos Anna på Stipendiegränd. Slutligen blev det utgång på E-puben som var smockfull med folk. En riktigt grym kväll med många minnesvärda inslag! Se bilder från kvällen genom att trycka HÄR!


       Some things never change...


Kommentarer
Postat av: Dubbelkungen

bra bild på dubbelkungen....

2008-12-07 @ 13:40:07
Postat av: Chefarn

Det finns ingen dubbelkung...det har det aldrig gjort! =/

2008-12-07 @ 14:52:11
URL: http://www.sportsidan.com/default.asp?1553

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0