Juldagskvällen!


Trots att närmare hälften av truppen saknade biljett till Hemvändarkvällen på Station 8, så sent som igår förmiddag, kom de flesta ut på krogen när dörrarna var öppna. Ett plötsligt sug efter party infann sig och alla försåg sig med biljett. Och vilken succé det blev!

Sent på torsdagseftermiddagen såg de sista i Falket IK till att skaffa sig biljett. Förutom Simon var alla som befann sig hemma ute på Stationen. Valley kände sig krasslig och sålde därför sin biljett till Chefarn.

Förfesten hölls på Friskvårdskompaniets relax-avdelning och det var awesome i vanlig ordning. Bastu, bubbelbad och slacker-TV-tittande är ingredienser som garanterar en lyckad förfest!

I vanlig ordning var det smockfullt ute på Station 8, men det kändes ändå inte som att det var lika tight i trapporna som det brukar vara. Bra musik, åtminstone nere, gjorde att många parkerade på dansgolvet stora delar av kvällen. Fiskdansen, hockeydansen och bratdansen, alla bockades de av på checklistan över genomförda moves.


Årets foto: Nygren blir slagen av B3.

En enorm mängd hemvändare från Sveriges och världens alla hörn träffades och hade trevligt tillsammans. En chefkväll som avslutades på Frasses och nattamat. Hur hade ni det? För att se de få bilderna som togs under kvällen, tryck HÄR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0