Fräs trollband publiken!


Coverbandet Fräs, med Nygren (längst till vänster) som trummis, gjorde succé på Läkarvillan.

Igår kväll spelade Fräs på Läkarvillan och Falket IKs Nils Nygren gjorde bejublad premiär som trummis i coverbandet. Lokalen var knökfull och publiken njöt av de ljuva tonerna.

Det var en fräsch Nygren som satt sig på sin barstol och muntert klappade på bongotrumman. Den kvinnliga delen av publiken tindrade med ögonen mot den blonade charmören och Nygren var inte sen att flörta tillbaka. När Nygren lämnade scenen i paus omgavs han genast av groupies, samtliga 10-poängare, men var en gentleman och utnyttjade inte sin position som superstjärna. De andra spelarna i Falket IK  försökte förgäves sola sig i Nygrens glans genom att uppmärksamma alla om deras vänskap med honom, men ansträngningarna var fruktlösa. Nygren hade alla lindade runt sitt lillfinger.


Fräs gjorde en fantastisk spelning och enda minuset (vilket i och för sig var ett ganska stort minus) var att Nygren bara sjöng med i en enda låt på hela kvällen. Han tog andrastämman i Jeff Buckleys fantastiska Halleluja och gjorde det med bravur. Publiken var alla överens efter spelningen: Mer sång av Nygren nästa gång!


Inte ens den manliga publiken kunde hålla händerna i styr när Nygren gick omkring i lokalen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0