Chefarns innebandy-comeback!

I söndags gjorde Chefarn comeback på innebandyplanen!

Det var i arbetskamratens lag Stilbo Printers Devils i Svenska Innebandy Ligan som Chefarn spelade.
I Svenska Innebandy Ligan spelar man 3 mot 3 plus målvakt på små rinkar, 3x11 minuter, och de allra flesta deltagarna bör klassas som "motionärer". Ligan är indelad i divisioner och Chefarns lag spelade i division 5! Tempot var inte rasande högt, men på små rinkar smäller det på bra både i skott och i närkamper så det var fantastiskt kul! De flesta reglerna som finns på seriös nivå är bortplockade, inkluderat den regel att målvakter inte får kasta bollen i mål. Chefarn hängde därför in en kasse när han kastade in bollen bakom en skymd motståndarmålvakt! Skoj!!

Chefarn, som annars var oerhört ringrostig, klarade sig, trots lång frånvaro, ändå ganska bra och fick göra ett par fina räddningar. Dessvärre blandade han dessa bravader med mindre lyckade ingripanden och ett och annat höstlöv slank in. Plus dock att Chefarn fick hänga in en balja!

Resultat:

Stilbo Printers Devils-MO IK 6-7
Stilbo Printers Devils-Daltons 6-6

Resultaten för Devils var bedrövliga! En förlust och en oavgjord kan inte ses som annat än ett misslyckande! I andra matchen (mot Daltons) hade motståndarlaget inga avbytare på bänken, men lyckades ändå greja oavgjort! HÄR kan du se ett sammandrag från Chefarns två matcher!

    

På länken här hittar du info om laget Stilbo Printers Devils. Laguppställning, matchprogram, tabell osv osv.
På länken här hittar du info om ligan Svenska InnebandyLigan! Ett riktigt roligt påfund för motionärer som vill lira innebandy! OBS! Gå in på länken Pågående spel och välj sedan Avstängda spelare! Kolla tidsperioden på avstängningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0