Veckans spelare vecka 24!

                                                     JOHAN STEINVALL

Under veckan som gått har det bara spelats ett enda Arsle och det var Vännfors som på söndagskvällen fick celebert besök då Falket IK gästade deras fantastiska arena (utrustad med bl a korvmojje). Detta är en del i den utvidgningsprocess som Falket IK är inne i för tillfället. Det var dock inget större publikhav som mötte upp sina idoler.
Publiken svek, men det gjorde inte spelarna som drog igång ett ruggigt tempo i spelet. Chefarn blev i sedvanlig ordning ofrivillig jubilör då han som förste man blev Arsle på den, för laget, nya arenan. Två träffar av fyra möjliga åkte han dessutom på!
Det egentliga "dragplåstret" var givetvis Baz återkomst på den svenska Arsle-cirkusen! Han var besviken på sitt eget spel efter matchen, något som får anses vara en god portion ödmjukhet. Comebakcen lovade gott inför kommande Arslen och den egentliga bakgrunden till hans självkritik är nog det antal skott som passerade över ribban istället för i klyk som han är van vid! När Baz kalibrerat sin bössa blir han livsfarlig!
Matchens lirare var annars Johan "Dirigenten" Steinvall som spelade oerhört inspirerat. Inte ens ett stenhårt skott från Baz beryktade bössa rakt i veka livet kunde stoppa honom. Efter en kort vila var han tillbaka på planen igen som om inget hade hänt. Blev ett Arsle, men inte ens det kunde hindra honom från att få titeln MVP! Härlig spelglädje, en nykomponerad målgest (i samarbete med Ögren) samt ett makalöst Master mind-spelande gör Jussi till Veckans spelare!
Gårdagens Arslen:
* Chefarn 1
* THC 1
* Steinvall 1

En ny regel stiftades också under gårdagen. Den kommer med stor sannolikhet att tillämpas framöver: "Har Du dåligt samvete får Du stå!" Det innebär egentligen bara att den gamla oskrivna regeln nu blir en fast regel.

Film från matchen kommer inom kort!

Kommentarer
Postat av: Sondrelotta

Good site, good idea, but, in my humble opinion, you need change design...

2008-05-27 @ 13:45:33
URL: http://sondrelotta.iblog.co.th

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0