Arsle lördag 2a juni!

image13

I lördags var det Arsle-match på Geten och det var grabbarna på bilden som deltog i spelet. Det bjöds inte på något skönlir, men några enstaka godsaker dök upp. Det var främst Hedman som bjöd på dessa och hade riktigt bra procent på rätt slagna inlägg och tog för sig ordentligt denna gång. Verkar ha tagit åt sig av kritiken han fick senast. Åkte dock på 2 Arslen, men var trots det MVP!
Ögren var återigen stabil och klarade sig utan Arsle. Inte lika het ute som senast, men ändå en av de mest framstående i ett för dagen blekt Falket IK.
Steinvall var den andre som klarade sig utan Arsle och var flitig på att hänga in tråk-ettor! Måste ha nått åtminstone tvåsifrigt antal av den sorten.
Valley var återigen ruggigt säker på att skarva Gwyneth-nickarna (se exempel på det i filmen nedan). Riktigt stabil och med fina inlägg, ett Arsle.
Karinen spelade sin andra match på hemmaplan och gjorde det bra. Ett Arsle är klart godkänt på en, för honom, ovan Getbergsplan.
Chefarn var blek och gjorde inget väsen av sig (hör och häpna) i lördagens match. Enda prestationen, förutom en perfekt träff på Muckels bajja, var att vinna en nickduell mot Chzärienh när han stod i mål! 1 Arsle på Chefarn.

      
Tryck på bilderna för att förstora dem!

Se film från lördagens match här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0