Arsle 4e augusti!

                                                             Analys:

Igår spelades det åter Arsle på Falket IP, en plan som inte blivit rättvist behandlad denna sommar. Långhårig och full med humlor gjorde att spelet blev därefter. Slarviga inlägg, mediokra avslut och andra knepiga situationer bidrog till att matchen inte tillhör de mest underhållande denna säsong. Ett enda Arsle blev det på drygt 1,5 timmes spel.
En del godbitar bjöds det dock på. Newdiggah och Chefarn hade ett bra samarbete till en början, ett samarbete som dock knakade i fogarna rejält på slutet. Chefarn missade ett inlägg från Nygren och bollen gick över kortlinjen. Nygren ansåg att Chefarn borde ha dåligt samvete (=ställa sig i kassen), något som Chefarn inte alls höll med om. I början hade Baz god precision i sina inlägg och assisterade Nygren till de tre första målen.
Dirigenten hade en tung dag på arbetet och fick utgå efter en tuff närkamp med Stiffy. Den senare glidtacklade, prickade bollen först, men skickade sedan undan fötterna på Steinvall som stöp i det alldeles för långa gräset.
I slutändan blev det Nygren som blev Arsle och fick ta emot en praktträff avfyrad av Baz! Se träffen här!

                                                 Matchens AllStar-3a:

Målvakt:
Stiffy.
Motivering:  Kom sent till matchen och fick starta på 9 poäng. Var oerhört stabil i kassen och klarade sig undan Arsle med god marginal, trots startpoängen. Slutade på 11 poäng. Grymt!

I boxen: Nygren
Motivering: Gjorde matchens tre första mål i gott samarbete med Baz. Fortsatte att producera även när nivån på spelet sjönk. Hade också ett fint stim tillsammans med Chefarn en bit in i matchen.

Inlägg: Baz
Motivering: Assisterade Nygren till matchens tre första mål och slog sylvassa inlägg matchen igenom. Inte hans fel att de inte förvaltades oftare. Den enda som prickade Nygrens bak när han blev Arsle!


Vad tycker Du om analysen? Skriv din kommentar här nedan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0