Årets sista Arsle 30e augusti!

Igår, torsdag den 30 augusti, spelades förmodligen sommarens sista Arsle! Johan Steinvall fick i uppgift att skriva matchrapport och här kommer den:

Ikväll var det sista kvällen då de urkrafter som fortfarande finns kvar på hemmaplan kunde mönstra ett lag på Falket Ip.
Redan igår sattes hjulen i rullning för det sista arslet.
Planerna var klara, men det fanns dock ett litet spörsmål. Skulle man vara tillräckligt många för att kunna stimma och ge säsongen en värdig avslutning! Simon ställde upp, Nygrävarn ställde upp, Undertecknad ställde upp, Stiffy ställde upp.

Vi var fyra tappra soldater som skulle trotsa den 6-7 gradiga värmen för att ge oss ut i ett glädjerus.
Lösningen på detta manfall blev att vi fick kalla in en från vårat b-lag. Lars Wallberg!
Fjolårskalven kom lite sent till matchsamling och fick starta på 14 poäng. Men älgade på bra.
Dagen börjades med en ganska blandad kvalitet på spelet med fina nickmål som avlöstes av sega bollhämtningar.

Säsongen har varit lång och vi ser många som går med småskavanker. Nils Nygren som inte troddes kunna mönstras i dagens match körde en rejäl uppvärmning och spelade så gott han kunde. Det vill säga riktigt bra!
Dagens Arlse var som sagt väldigt blandad. Mycket smuts, men samtidigt mycket fina sekvenser.
I mitten av matchen avtog spelet ganska kraftigt för att sedan trappas upp igen.
Det som var det största problemet var nog att mogulen Hettingers gräs var , rent utav förjävligt kallt. Med bortdomnade fötter spelade grabbarna boll i timmarna en till två.

Stefan kom inte riktigt till rätta med avsluten, det spekuleras i att han frysit fast i gräset några gånger i starten pga kylan och inte fått upp speeden som krävs. Däremot visade han en mycket hög smutsnivå idag och det skapade stora skrattvågor.
Nygren gjorde en helt klart godkänd insats och visar återigen varför undertecknad valt just honom som boxspelare!
Simon Dahlqvist första matchhalva var ingen fröjd för ögat. Han förföljdes av otur och smuts som åt upp honom likt en älgko äter kvistar. Vadan detta? Det spekuleras i att han har samlat ihop "bad karma" då han valt att ta bort några lappar från en skylt utanför dörren.
Som tur är kom han dock tillbaka på plus i karmakontot efter det. Tillfreds med sig själv gjorde han en bra match. (det ska dock nämnas att när han väl var ute på planen (simon stod grovt sagt 60% av första halvan) så gjorde han mycket mål och hotade ständigt på bortre stolpen.
Klas Wallberg kom sent fick ett arsle, spelade med bra vilja och kämpaglöd.Fjolårskalven grisade på riktigt bra och valde att offra sig hellre för mycket än för lite. ett bra tema!
Undertecknad lyckades få dit några härliga nickar och satte dit 2 stycken arslen, för att senare ta på sig äran som årets sista arsle! tyvärr ingen träff dock!

Så som stolt sista arsle för året vill jag passa på att tacka alla för en bra säsong med en godkänd närvaro på samtliga. Några faller tyvärr under strecket då de haft mycket annat och göra! Men det är ju inget att göra åt.
Härefter skiljs våra vägar åt för en kort, fast ändå relativt lång tid.
Jag vill bara säga att bättre vänner än alla er kan man inte ha! Ser verkligen fram emot när jag får träffa er igen och jag tycker om alla er jättemycket! Kom och hälsa på och se vad Dirigenten har för planer med Umeå nu i tre eller fyra år framöver! Gonna miss y'all!

hoooot hooot!
its the sound of the police
Over and Out!

/Starscream

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0