Sommarens...

Chefarn ger sin syn på sommaren som gått och utser "Sommarens..." i olika kategorier.
Läs listan. Är det något du håller med om eller absolut INTE håller med om, skriv en kommentar under inlägget eller i gästboken på Falket-sidan.

Sommarens gemensamma prestation:
Vi har gjort mycket bra för världen även denna sommar, men inget kan jämföras med klubbens prestation i den egna cupen! Trots en svidande förlust i öppningsmatchen mot skrällgänget Murbräckorna lyckades vi kriga oss vidare till slutspel, inte minst tack vare den mirakulösa vändningen mot Kalmar FF i andra gruppspelsmatchen som innebar seger efter straffläggning. Den sprudlande, uppriktiga glädjen vi visade när det stod klart att vi gått vidare kändes underbar! Bilder från cupen ser du HÄR och HÄR!

Sommarens individuella prestation:
Det finns många i laget som förtjänar denna utmärkelse, men bara en kan få den. I matchen mot Kalmar i cupen klev Steinvall fram två gånger och såg till att Falket IK fick med sig 2 poäng mot Medle-laget. Men konkurrensen är så hård i år att inte ens det ger honom utmärkelsen.
Stefan Hedberg lyckades nämligen med det sjuka konststycket att greja en Hole In One när det spelades fotbollsgolf i Bureå och för det belönas han med "Sommarens individuella prestation".



Sommarens förfestställe:
Friskvårdskompaniet! Hur jobbigt var det att glida ner i jacuzzin i halvtid under fotbolls-EM?





Sommarens missbedömning:
Chefarns frispel att göra en paint ball-kamikaze! Killen trodde inte att de övriga skulle pricka honom så mycket som de gjorde. Kändes som om majoriteten av de avfyrade skotten borrade sig in i innerlåret eller njurarna. Obeskrivlig smärta!




Sommarens spel:
Inte ett särskilt nytt spel kanske, men det lirades en hel del omgångar Bluff i Hebarns stuga under sommaren.




Sommarens lek:

Älgleken. En god ursäkt att få bete sig som en fullkomlig idiot!




Sommarens uteaktivitet:

Normalt skulle jag givetvis svara Arsle, men eftersom årets säsong inte kan ses som annat än en besvikelse, åtminstone sett till närvaron och antal spelade matcher, blir svaret utan tvivel bärplockeri!


Sommarens marginal:
Gocart-racing 14:e juli. Nytt för i år är att de kan ta tid och mäta varvtiderna för varje bil och förare. Chefarn tar tidigt ledningen i det första loppet av två. Men redan i slutet på första varvet super han bort segerchansen genom att sladda ordentligt i hårnålskurvan. De efterföljande varven jagar han ledarklungan utan framgång, men har efter målgången kvar förhoppningen om att åtminstone ha kört det snabbaste varvet av alla. När varvtiderna kommer upp på tavlan står det klart att Karinen kört det snabbaste varvet - EN HUNDRADEL snabbare än Chefarn!

Sommarens måltid:
Tror att mannen på bilden skulle go passion of Christ on my ass om jag inte omedelbart utsåg hans favorit till sommarens måltid! Har bara att sälla mig till denna hjältes åsikt: Langos är sommarens go'aste käk!
Inte ens Per Morbergs matlagnings-entusiasm bräcker Nygrens passionerade besatthet av denna "maträtt" och hans njutning är det närmaste en människa kan komma att älska med mat.


Sommarens fot:
Fot-fetischisten Amanda kommer säkert att protestera högljutt när jag avslöjar att sommarens fot tillhör Nils Nygren. Han stukade den tidigt i våras och foten var var utan tvivel den mest omtalade, inte minst inför Falket IK Cup där det länge var oklart om Nygren skulle kunna delta. "Ordvitsarnas mästare" förträngde smärtan och gjorde en klanderfri insats rakt igenom. Fantastiskt!



Sommarens plagg:
Surfshorts, foppatofflor och kjolar i all ära, men sommarens plagg var självklart den kofta som Chefarn bär på bilden till vänster. Motivering överflödig!




Sommarens band:
Skellefteåkillarna i The breeze the breath har fått god kritik för sin musik och sina framträdanden. Några av oss har haft turen att fått se dem live i sommar och jag tror nog att alla stämmer in i hyllningssången. Stort att delar av bandet deltog i Falket IK Cup!



Sommarens mest imponerande grej:
Vårt "impande" under älvscruisen! Helt galet coolt! Fantastisk dag och det var grymt att se Baz behärska sig när Nygren tänkte göra en repris från 2006 och vifta med årorna tills Baz ledsnade och blev arg!




Sommarens idiotgrej:
Golfdebaclet på Rönnbäcken! Alla inblandade nickar skamset...




SÅ sammanfattar Chefarn sommaren. Är det någon som tycker annorlunda eller tycker att jag glömt något, skriv en kommentar här nedan eller i gästboken på Falket-sidan! Arbetet med sommarfilmen är påbörjat, men det går segt. Den kommer inom kort, men kan inte säga exakt när.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0