Festivalen, onsdag!



Igår var det dag 1 för Stadsfesten i Skellefteå och Falket IKs utsände Chefarn, Karinen och Dirigenten kollade vad Balzac-tältet hade att erbjuda.
Kvällen började med fotbollstittande, bastu- och jacuzzibad på Friskvårdskompaniet (stans bästa förfestställe). Efter en högdramatisk match, med slutminuterna utan bild, stod Tyskland som segrare med 3-2 över ett vilt kämpande Turkiet.
Efter en stund i bastun och jacuzzin bestämde sig sällskapet att ta en tur på byen. Då var klockan halv 1 och festligheterna denna kväll avrundades 01:00. Under de ca 20 minuterna killarna hann delta fick de höra cover-bandet Krutov riva av en massa gamla rockdängor bl. a Nirvanas "Smells like teen spirit" till jublet av 100-tals glada i publiken (se bild).
När bandet klev av scenen gick grabbarna och tog varsinn thaitallrik för 70 spänn/styck. Inte billigt, men vansinnigt gott!
Idag käkade Chefarn en oxrulle till lunch! Makalöst...MAKALÖST!!

Idag är tanken vilodag från festligheterna, men av erfarenhet vet jag att dessa planer kan komma att ändras i sista stund. Imorgon är dock fest spikat igen liksom på lördagen. Stay tuned för fler nyheter om helgens händelser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0