Wayne's Coffee, AIK och landskamp!

Chefarn har haft en kanondag i Skellefteå idag! På dagen var det fika på Wayne's med Frida! Sedan vidare på hockey, AIK-MoDo, med farsan och slutligen VM-kvalfotboll på Oleary's med Jocke D, Wallberg och Arvid.

AIK startade matchen på bästa sätt och tog ledningen redan efter 43 sekunder. Men MoDo kom tillbaka och ledde med 2-1 efter den första perioden. I den andra spelade AIK upp sig och hängde in två baljor innan pausvilan till 3:e. I sista lyckades Skellefteå dessutom få in 4-2 vilket också blev slutresultatet. En ganska stabil seger till sist.
Se Kent McDonnells mål här nedan!

VM-kvalmatchen var bra i första halvlek med ett antal farliga målchanser för Sverige. Elmander hade ett gäng farligheter som borde ha resulterat i mål. Den andra halvleken var ett rejält sömnpiller och slutresultatet 0-0 var logiskt. Synd att inte Petter fick lira!
Inte ett enda byte av Lagerbäck. Visar väl hur mycket förtroende han hade för de som satt på bänken.