Chefarns comeback!

Igår gjorde Chefarn än en gång comeback på innebandyplanen, denna gång i division 3 i Umeås Korpenserie.
Purple Cobras, laget som Chefarn spelar i, består av en klasskompis till Chefarn och polare till honom. De hade aldrig tidigare spelat innebandy ihop, men fotboll sommartid.
På andra sidan planen stod motståndarna Manatee United - ett sammansvetsat gäng som lirat ett antal träningsmatcher under hösten.
Matchtiden var 2x20 minuter och Purple Cobras öppnade starkt. I halvtid ledde laget med 1-0 och såg ut att gå mot seger i lagets första innebandymatch någonsin. I andra tröttnade dock PC och Manatee United tog över allt mer. Kvitteringen kom en bit in i perioden och med 4 minuter kvar av matchen tryckte United in segermålet till 2-1!