Gocart!

Igår stod det gocart på kvällsschemat och 7 unga, modiga män åkte till Ursviken för att prova de marknära bilarna!
Deltagare: Karinen, Chefarn, Hedman, Hedlund, Wallberg, Jocke D och Trash.

Första loppet:

De 7 deltagarna rullade ut från depån och ställde upp sig två och två med en ensam förare i fjärde led. Hedlund i första led vinkade igång loppet på långa rakan och bilarna brummade igång. Efter första dubbelkurvan hade Chefarn gått upp i ledning från sin position i tredje led och kände sig full av självförtroende. Killen blev övermodig och gick in i "hårnålskurvan" med full fart, sladdade och hamnade med nosen MOT körriktningen. Chefarn hade sedan bara att släppa förbi alla innan han fortsatte loppet igen.
I täten blev det tuff fight om placeringarna där Jocke Degerman och Karinen hade otaliga duster med varandra. Detta resulterade i att de bromsade ner varandra och Wallberg smög upp och gick i mål först av ekipagen.
Efter loppet kollade förarna sina bästa varvtider. Chefarns bästa tid var 48.93 sekunder. Karinen hade 48.92!!

Andra loppet:
I andra loppet valde förarna positioner igen. Chefarn fick åter sin favoritposition och gjorde en repris på föregående lopp. Från tredje led avancerade han till första plats efter två kurvor. När han kikade över axeln hade han Hedlund tätt i hasorna och det utvecklade sig till ett rysarlopp i täten. De två körde om varandra ett antal gånger och på näst sista varvet gjorde Hedlund en monsteromkörning efter långrakan och kunde glida ifrån Chefarn till seger. Karinen knep åter bronsplatsen.
Hedlund grejade kvällens bästa varvtid i lopp två: 47.75. Grymt!



Kommentarer
Postat av: Adam Sandler

Uno straise Qatro single sais, thanx

2009-12-17 @ 10:18:08
URL: http://adam-sandler.blog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0