Paintball i Byske!

Grönt lag: Stående fr. vänster: Ögren, Karinen, Valley, Frida. Sittandes från vänster: Stiffy, Chefarn

Igår kväll spelade Falket IK paintball i Byske! Ett helt fantastiskt roligt event och spelplanen hade, förutom skogspartier och pallar, bilvrak på sig!
De tolv deltagarna delades upp i två lag, grönt och grått. Gröna laget ser du på bilden ovan. För det grå laget fightades Johan och Anton Steinvall, Nygren, Hedman, Jocke och Arvid (se bild nedan).
Det började något trevande och de tre första omgångarna avgjordes genom att något av lagen lyckades sno det andra lagets flagga. Efter det bestämde spelledaren att endast EN flagga skulle användas och att den skulle placeras i mitten av spelplanen. Det lag som lyckades sno den och ta den till sin egen bas vann omgången.

Grönt lag körde omedelbart en "fräckis". Samtliga lagmedlemmar ruschade fram mot flaggan, Ögren tog den och sprang sedan tillbaka till basen medan lagkamraterna täckte honom. Mirakulöst nog blev ingen i grönt lag träffad samtidigt som två grå spelare fick färg på dräkten. Fantastiskt!

Spelet blev betydligt mer inriktat på att ta ut sina motståndare efter att flaggan placerats i mitten och på något märkligt vis verkade det gynna grönt lag. Efter några lyckosamma omgångar drog man ifrån och segrade till slut med hela 8-2 i omgångar.

Dagen avslutades med att Chefarn erbjöd sig att springa ett kamikazelopp förbi samtliga spelare. De andra laddade sina bössor och Chefarn sprang rakt över spelplanen samtidigt som de andra, som stod uppställda på rad, fick skjuta på honom. Du kan se resultatet i filmklippet här nedan! Tryck på Play-knappen!
Under filmfönstret ser du bilder från paintballen.




Kommentarer
Postat av: Nygren

Haha! Det hörs på filmen när du skriker på hjälp! AJAJ! :P

2008-08-14 @ 15:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0