Festen hos Andersson!



Igår kväll hade Anna Andersson bjudit till fest hemma hos hennes päron i Myckle. Det var grillning, lekar, spel och socialisering på hög nivå! När kvällen blev äldre gick sällskapet in i värmen och fortsatte där med pokerspelande, utslagsvarianten.

Chefarn tog hem första "turneringen" efter att ha FUSKAT sig till final! I semifinalen var det han, Frida och Nygren kvar. Nygren tog hem spelet och Frida och Chefarn skulle jämföra sina kort på handen. Frida frågade Chefarn vad han hade, han gav beskedet att han hade triss i tior och kastade in sina kort i slaskhögen. I själva verket hade han kung i topp, men ingen ifrågasatte att han hade triss så han gick till final och där vann han mot Nygren! Ingen kan ta ifrån mig segern! Om jag inte missminner mig tog Ida hem den andra.

Frida hade fixat en musik quiz och de närvarande delade själva upp sig i lag, 3 och 3. Ett kaxigt lag, E.M.D. Mad Dogs, bestående av Eva, Michel och Daniel trodde helhjärtat på seger, även när de rätta svaren började läsas upp. Laget blev till slut trea av fyra lag med 11 poäng av 30 möjliga. Vinnande lag blev Anna, Erik och Elin som kammade hem nästan hälften av poängen.

Senare på kvällen fixade Amanda en ny laglek. Lagmedlemmarna skulle rusa fram till en skål med lappar i. Där stod det namn på olika artister eller grupper. Lagmedlemmen skulle sedan få sina kamrater att lista ut vilken artist det stod på lappen genom att sjunga en låt av dem. Riktigt kul och Jenny, Erik, Emelia och Chefarn tog hem segern med 24-22!


Sammanfattningsvis en hellyckad kväll! Se fler bilder från kvällen här nedan! Tryck på dem för att förstora (gäller även bilderna ovan)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0